Categorii produse

Vrei sa achizitionezi un dulap, vestiar sau fiset metalic, dar nu stii care sunt diferentele? Viamond te ajuta!

Scris de: Viamond in: Mobiler Birou la data de: Comentariu: 0 Accesari: 1314

Daca ai in plan achizitionarea unei piese de mobilier, dar nu te poti decide intre dulap, vestiar sau fiset metalic, Viamond te ajuta!

Toate aceste piese de mobilier, chiar daca difera intre ele, pot fi intalnite cu precadere in aceleasi medii de activitate. Cu toate acestea, rolul lor difera, fiind adaptat activitatilor specifice fiecarui domeniu. 

Astfel, de la sali de sport sau de fitness, pana la institutii de stat, laboratoare medicale sau ateliere, aceste piese de mobilier sunt esentiale pentru buna organizare si desfasurare a activitatilor. In functie de preferinte, dar si de nevoile afacerii tale sau a institutiei pe care o conduci, poti opta pentru un dulap, vestiar sau fiset metalic de cea mai buna calitate, de la Viamond!

https://www.viamond.ro/papetarie-birotica/1093/dulap-si-fiset-metalic.html

Iata care sunt caracteristicile prin care putem diferentia un dulap, vestiar si fiset metalic, in functie de mediul in care se regasesc, dar si a activitatii derulate:

Dulapul metalic - Isi dovedeste utilitatea intr-o gama larga de domenii de activitate, fiind esential pentru depozitarea in siguranta a uneltelor, a instrumentelor si a echipamentelor de lucru. De asemenea, un dulap metalic este ideal pentru pastrarea dosarelor voluminoase, a arhivelor sau a fiselor pentru varii clienti. Un astfel de dulap poate fi intalnit in medii precum cabinete, redactii, clinici, dar si secretariate si institutii ale statului. 

Diferenta dintre dulap si vestiar consta in cea mai mare parte in compartimentarea spatiului, vestiarul fiind conceput special pentru a gazdui haine lungi, precum uniforme sau pardesie, dar si obiecte de curatenie, echipamente pentru sportivi si altele. Astfel, un dulap se aseamana mai degraba cu un fiset, cu toate ca, in cazul celui din urma, rafturile sunt special concepute pentru gazduirea dosarelor si a documentelor.

Vrei sa afli si alte intrebuintari ale acestei piese de mobilier? Iata care sunt acestea:

- Mentinerea in siguranta a instrumentelor medicale, a accesoriilor si a diverselor aparate de masurat, care trebuie pastrate in conditii specifice. 

- Depozitarea sculelor, a aparatelor si a instrumentelor de lucru prezente in ateliere, precum si a echipamentelor si accesoriilor de protectie (manusi, masti, ochelari sau casti).

- Pastrarea in conditii optime a substantelor chimice toxice sau periculoase, cum ar fi cele corozive, care sunt folosite in laboratoare medicale sau de cercetare. Poti alege in acest caz un dulap vestiar de la Viamond, ignifug si tratat cu substante anticorozive.

- Depozitarea materialelor de curs in institutiile de invatamant de stat sau private, precum harti, desene, maculatura, cataloage sau altele asemenea.

- Depozitarea si mentinerea in siguranta a bunurilor de valoare. In acest caz poti opta pentru un dulap metalic personalizat, ce dispune de compartimente separate ce pot fi accesate individual. 

- Orice fel de spatiu comercial de mari dimensiuni - Un dulap vestiar imbina calitatile ambelor piese de mobilier, avand atat un spatiu extins pe verticala, pentru mopuri, aspiratoare sau maturi, dar si rafturi dedicate depozitarii substantelor si accesoriilor pentru curatenie.

https://www.viamond.ro/papetarie-birotica/1097/vestiar-metalic-banci-vestiare-si-accesorii.html

Vestiarul metalic - Isi gaseste folosinta atat in medii de recreere, cat si in cele de lucru. Fata de dulap, vestiarul are un spatiu extins pe verticala, fiind potrivit atarnarii hainelor de schimb sau a uniformelor de lucru. 

In plus, acesta poate veni insotit de o multitudine de accesorii, precum banca de lemn incorporata, pentru a facilita schimbarea hainelor, sau spatiu dedicat umbrelelor ude, cu recipient pentru scurgere. Un astfel de dulap vestiar se poate intalni in:

Sali de sport, de fitness si de antrenamente - Este o piesa de mobilier indispensabila in aceste medii de activitate!

Scoli, licee sau facultati - Elevii sau studentii isi pot depozita atat manualele si caietele de curs, cat si instrumentele pentru practica, ghiozdanele sau bunurile de valoare pe durata cursurilor.

Mediile de lucru ce necesita schimbarea uniformei - Fie ca vorbim de doctori, de ingineri aflati pe santier sau de maistri, un vestiar metalic este perfect pentru adapostirea schimburilor, avand de multe ori dotari specifice acestui rol.

Fisetul metalic - Este recomandat pentru depozitarea si arhivarea documentelor importante din redactii, agentii sau companii. Indiferent de activitatea acestora, tot exista o multitudine de documente ce necesita arhivare si pastrare in conditii bune. Fata de un dulap sau vestiar, fisetul metalic se preteaza indeosebi bibliorafturilor, avand politele la o distanta optimizata pentru acest lucru. 

De asemenea, acestea pot sustine o greutate mai mica decat un dulap metalic dedicat uneltelor si sculelor. Cu toate acestea, la Viamond ai libertatea de a-ti personaliza comanda, putand astfel alege intre fisete cu dotari suplimentare precum mai multe polite, cu extra-securizare sau alte astfel de caracteristici.

Precum se observa, nu exista foarte multe diferente intre un dulap, vestiar sau fiset, insa forma este cea care dicteaza uzul acestei piese de mobilier in cea mai mare parte. Identifica-ti necesitatile, dar si mediul de activitate si alege un dulap, vestiar sau fiset de la Viamond, distribuitor cu peste 25 de ani de experienta in acest domeniu!

Comentarii

Posteaza un comentariu