Categorii produse

Mini seiful - cea mai buna modalitate de a pastra lucrurile cu adevarat importante!

Scris de: Viamond in: Mobiler Birou la data de: Comentariu: 0 Accesari: 472

Lucrurile de valoare trebuie tinute in siguranta, iar o metoda excelenta de a face asta este reprezentata de mini seif. Aceasta cutie metalica este foarte utila si practica, usor de depozitat in orice locuinta, fara sa atraga atentia celor care iti trec pragul casei. 

Mini seiful este robust si poate proteja lucrurile de mici dimensiuni pe care nu ai vrea sa le pierzi sau sa iti fie furate. In el, vei putea depozita bani, bijuterii, obiecte valoroase, acte importante sau chei. Cu ajutorul unui astfel de obiect, lucrurile la care tii sau de care ai nevoie in viitor vor fi pastrate in deplina siguranta. Vei avea doar tu controlul asupra lor, fara ca alte persoane sa poata ajunge la ele. 

In cazul in care nu ai de gand sa folosesti des lucrurile pe care le vei depozita in el, mini seiful poate fi amplasat intr-un loc ascuns din casa, dar daca va fi necesar sa il deschizi frecvent, il poti aseza intr-o zona usor accesibila din locuinta ta. 

Este important sa alegi cu atentie locul in care il vei monta, astfel incat sa existe suficient spatiu pentru instalarea lui, dar si pentru a-l deschide atunci cand va fi cazul.

Aceasta cutie metalica poate fi fixata in perete sau pe podea, dar indiferent de locul pe care il vei alege, iti recomandam sa verifici intai daca suprafata pe care va fi sprijinit este realizata dintr-un material solid. Aceasta trebuie sa reprezinte un bun suport pentru seif, astfel incat sa reziste la orice incercare ulterioara de indepartare. 

De exemplu, un perete din caramida sau beton reprezinta o optiune buna pentru atasarea seifului de mici dimensiuni. 

Avantajele pe care le ofera un mini seif

Este discret. Atunci cand vrei sa achizitionezi o cutie metalica pentru depozitarea lucrurilor de valoare, nu vrei ca ea sa atraga atentia. De aceea, este recomandat sa alegi un seif in varianta mini. El nu va putea fi usor de observat, iar daca il vei aseza intr-un loc sigur, ascuns, vizitatorii nu vor sti ca ai un astfel de obiect in casa. 

Este usor de transportat. Daca obisnuiesti sa calatoresti des si trebuie sa iei cu tine anumite lucruri de valoare, este recomandat sa achizitionezi un astfel de produs pentru a le tine in siguranta. Acesta nu este voluminos si poate fi transportat usor oriunde. 

Are un pret mai avantajos decat seifurile clasice. Pentru ca este de mici dimensiuni, si pretul sau este mai avantajos. Spre exemplu, poti achizitiona un mini seif de pe Viamond.ro cu doar 289,99 de lei, pret redus in momentul de fata de la 338,23 de lei. Asadar, acest produs este accesibil oricui!

Intra aici daca vrei sa comanzi un mini seif metalic cu cheie la un super pret! Acesta este realizat din otel de inalta calitate cu o grosime de 2 mm, are un sistem de inchidere prin yala cu 3 bolturi si este prevazut cu gauri pentru a putea fi atasat de perete sau de podea. In plus, este vopsit cu o vopsea ignifuga si are o greutate neta de doar 1,3 kg. 

Comanda-l de pe site-ul nostru si tine-ti lucrurile importante in siguranta!

Comentarii

Posteaza un comentariu