Categorii produse

Livrarea produselor comandate pe site-ul nostru www.viamond.ro se livreaza dupa cum urmeaza:
- Livrare gratuita in Bucuresti si Ilfov pentru o comanda minima de 199 Ron cu TVA cu exceptia Hartiei de copiator, Mobilierului de birou, Tablelor magnetice si flipchart-urivaloarea expedierii rambursului (16.99 RON  fara TVA) intra in sarcina beneficiarului indiferent de valoarea comenzii.

- Livrare gratuita in tara in peste 5500 de localitati pentru o comanda minima de 299 Ron cu TVA cu exceptia Hartiei de copiator , Mobilierului de birou, Tablelor magnetice si flipchart-uri, valoarea expedierii rambursului (16.99 RON fara TVA) intra in sarcina beneficiarului indiferent de valoarea comenzii.

Pentru localitatile ce nu fac parte din aria de acoperire standard  (orase resedinta de judet, orase cu puncte de preluare, etc.) se vor percepe costuri suplimentare de livrare in valoare de 2 Ron/KM fara TVA. La solicitarea dvs. costurile suplimentare pentru km suplimentari vor fi inaintate catre dvs. si vor fi validate livrarile odata cu acordul scris al dvs.

Livrarea in alte localitati decat Bucuresti si Judetul Ilfov va fi efectuata prin curier rapid (Sameday, Dpd sau o alta companie agreata).

Comenzile a caror valoare nu depasesc 299 Ron cu TVA cu livrare in tara (se livreaza in 24-72 ore de la confirmare) au urmatorul tarif:

Livrare in tara (localitati fara Km suplimentari)

-39 Ron/colet cu TVA


Comenzile a caror valoare nu depasesc 199 Ron cu TVA cu livrare in Bucuresti si Ilfov (se livreaza in 24-72 ore de la confirmare) au urmatorul tarif:

Livrare Bucuresti si Ilfov
-39 Ron/colet cu TVA

Transportul se va regasi pe factura emisa de SC M&S VIAMOND SRL.

Servicii optionale:

IMPORTANT!!!

1. Venim in intampinarea dvs. cu o solutie de ambalare optionala, suplimentara fata de cea a producatorilor (contra cost):


Cost ambalare optionala polistiren 2 cm sau Transport dedicat:

Dimensiune:     90x60 cm    - 50,42 ron fara TVA (cost ambalare 1-3 buc)
Dimensiune:   90x120 cm    - 75,63 ron fara TVA (cost ambalare 1-3 buc)
Dimensiune: 100x150 cm    - 109,24 ron fara TVA (cost ambalare 1-3 buc)
Dimensiune: 120x150 cm    - 109,24 ron fara TVA (cost ambalare 1-3 buc)
Dimensiune: 120x180 cm    - 109,24 ron fara TVA (cost ambalare 1-2 buc)
Dimensiune: 100x200 cm    - 117,64 ron fara TVA (cost ambalare 1-2 buc)
Dimensiune: 120x200 cm    - 117,64 ron fara TVA (cost ambalare 1-2 buc)
Dimensiune: 120x220 cm    - 126,04 ron fara TVA (cost ambalare 1-2 buc)
Dimensiune: 120x240 cm    - 126,04 ron fara TVA (cost ambalare 1-2 buc)
Dimensiune: 120x300 cm    - 142,85 ron fara TVA (cost ambalare 1-2 buc)

IMPORTANT!!!
2. Venim in intampinarea dvs. cu o solutie de ambalare optionala, suplimentara fata de cea a producatorilor (contra cost):

Cost ambalare optionala polistiren 2 cm sau transport dedicat:

Dulap/Vestiar metalic    - 79,99 Ron/buc fara TVA (95,19 cu TVA)

3. Livrarea produselor voluminoase la etajele superioare NU ESTE GRATUITA! Livrarea se face doar in fata Sediului/Blocului/Resedintei dvs. 

(EX. produse voluminoase: Fisete metalice, Vestiare metalice, Table magnetice cu dimensiunea mai mare de 180 cm, etc.)

Livrare produse voluminoase la etaje superioare:
La solicitarea dvs. va putem pune la dispozitie 1 persoana pentru a va ajuta in manipularea produselor voluminoase (dulapuri metalice, table magnetice (dim. >200 cm, alte colete ce cantaresc mai mult de 40 kg) la etaje superioare in functie de locatia dvs.:
Cost: 29.99 Ron fara TVA/etaj/Produs (ex. Livrare 1 buc tabla magnetica 240x120 cm Etaj 3: 3x29.99 Ron fara TVA=89.97 fara TVA ) 
Aceasta optiune poate fi solicitata numai la emiterea facturii si nu poate fi achitata LOCO.
Serviciu disponibil pt. Bucuresti si Ilfov si la cerere in masura disponibilitatii in restul Romaniei.

Livrare Transport Dedicat - inchiriere transportator privat (nu companie de curierat)

 Site-ul www.viamond.ro este un site comercial, proprietate a SC M&S VIAMOND SRL, care permite efectuarea de comenzi pentru produse de birotica si papetarie. Toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea SC M&S VIAMOND SRL. Folosirea, vizitarea si cumpararea de produse de pe site-ul www.viamond.ro, implica acceptarea termenilor si a conditiilor detaliate mai jos.


1. Utilizarea informatiilor

Accesarea site-ului www.viamond.ro, folosirea informatiilor prezentate de acesta, vizitarea paginilor, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate SC M&S VIAMOND SRL se realizeaza in mod electronic. Pe site-ul www.viamond.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si a parolei personale. Compania SC M&S VIAMOND SRL nu poate fi facuta responsabila pentru actiunile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si a parolei sale.

2. Categorii de utilizatori

2.1 Vizitatori neinregistrati
Vizitatorii neinregistrati (persoane fizice/juridice) pot accesa paginile site-ului si se pot folosi de informatiile continute de acesta, pot solicita cereri de oferte, si au posibilitatea de a vizualiza preturile produselor.

2.2 Vizitatori inregistrati

Vizitatorii inregistrati (persoane fizice/juridice) prin completarea unui formular cu datele de identificare si in urma inscrierii in baza de date a www.viamond.ro, pot face comenzi si pot participa la concursurile organizate pe site. SC M&S VIAMOND SRL garanteaza confidentialitatea datelor personale ale vizitatorilor sai si se obliga sa nu le foloseasca decat in conformitate cu legislatia in vigoare si cu acordul persoanelor vizate. Prin folosirea site-ului www.viamond.ro vizitatorii sunt responsabili pentru pastrarea confidentialitatii contului si a parolei de acces (pe site-ul www.viamond.ro nu se va cere niciodata parola conturilor dvs.), ca si pentru toate activitatile care au loc prin folosirea acestora. De asemenea, inteleg sa raspunda pentru orice daune produse site-ului www.viamond.ro in conformitate cu legile in vigoare. Informatiile furnizate la inregistrarea in site-ul www.viamond.ro vor permite SC M&S VIAMOND SRL sa:
    - identifice utilizatorii serviciilor sale
    - transmita informatiile necesare perosanelor fizice sau juridice pentru confirmarea comenzilor
    - contacteze vizitatorii pentru probleme de relatii cu clientii, daca este cazul
Membrii www.viamond.ro vor primi periodic informari despre produsele, ofertele speciale, concursurile introduse pe site, despre functiile noi ale acestuia, ca si orice alte noutati legate de domeniul de activitate al site-ului. De asemenea, prin inscrierea in baza noastra de date vizitatorii inregistrati au optiunea de dezabonare de la aceste newsletter-uri.

3. Calitatea serviciilor

Obligatiile SC M&S VIAMOND SRL se rezuma la administrarea site-ului si la verificarea datelor ale vizitatorilor inscrisi in cadrul site-ului www.viamond.ro. Reclamatiile si sugestiile legate de calitatea serviciilor/produselor se fac la telefon 0740 787 998.

4. Litigii/Retur

Prin folosirea site-ului www.viamond.ro (vizitarea sau cumpararea produselor oferite de acesta), utilizatorul se declara de acord cu termenii si conditiile de utilizare de mai sus. Orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea SC M&S VIAMOND SRL se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.
Produsele returnate (in termen de 14 zile - Persoane fizice) trebuie sa fie functionale, in parametrii normali si sa fie insotite de certificatul de garantie in original dupa caz sau factura de achizitie in original.
Produsele returnate nu trebuie sa aiba urme de folosinta, uzura, matuire, deteriorari mecanice, etc. iar transportul intra in sarcina beneficiarului. In masura posibilitatilor se poate ridica returul contra cost iar valoarea acestuia se va comunica punctual in functie de volum si locatia ridicarii.
Produsele care se doresc a fi returnate nu trebuie sa fi suferit nici un fel de interventie in service.
Produsele care nu au accesoriile originale nu sunt acceptate la retur.
Lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor, de pe produse atrag refuzul de returnare al produselor.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se face in momentul livrarii pe AWB sau prin intocmirea unui Proces Verbal de Constatare si se informeaza furnizorul (M&S Viamond SRL) cu privire la modalitatea de retur. Orice reclamatii ulterioare cu privire la aceste aspecte sunt nule. In cazul in care coletele au ambalajul intact conform livrarii efectuate de catre firmele/firma de curierat iar beneficiarul emite o sesizare cu privire la integralitatea continutului coletului este necesara efectuarea unei constatari, Produsul trebuie trimis la sediul nostru iar plata transportului intra in sarcina beneficiarului.

Prin solicitarea returului, clientul declara ca a luat la cunostinta conditiile prezentate mai sus si este de acord in totalitate.

5. Confidentialitate

5.1 Detaliile si Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator (persoane fizice/juridice) prin completarea si in urma inscrierii in baza de date a www.viamond.ro Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului.

5.2 Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la Comanda sau Contractul incheiat fara consimtamantul prealabil scris al SC M&S VIAMOND SRL

5.3 Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul www.viamond.ro, oferiti SC M&S VIAMOND SRL acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca SC M&S VIAMOND SRL sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul www.viamond.ro.  SC M&S VIAMOND SRL nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte prevederi in acest sens.

5.4 Prin inscrierea in baza de date a www.viamond.ro, Cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai SC M&S VIAMOND SRL: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care SC M&S VIAMOND SRL poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si Serviciilor.

5.5 Newsletter-ele www.viamond.ro sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de www.viamond.ro. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.
In momentul in care, Cumparatorul isi creaza un Cont pe Site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere. Optiunea cu privire la acordul emis de catre Cumparator, poate fi modificata in orice moment, prin contactarea www.viamond.ro in acest sens.
Renuntarea la primirea Newslettere-lor de catre Cumparator se poate face in orice moment folosind legatura special destinata din cadrul oricaror Newslettere sau apeland numarul de telefon 0740 787 998.

6. Prelucrarea datelor cu caracter personal

6.1 www.viamond.ro prin SC M&S VIAMOND SRL este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal

6.2 Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, www.viamond.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

6.3 Scopul colectarii datelor este: informarea Cumparatorilor privind situatia contului lor, informarea  Cumparatorilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea  bunurilor si serviciilor oferite, activitatii comerciale, de promovare a  Bunurilor si Serviciilor, de marketing, de publicitate, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul  Cumparatorului.

6.4 Prin completarea datelor in formularul de creare de cont sau a formularului de Comanda Rapida a Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a www.viamond.ro, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial sau temporar de catre www.viamond.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre www.viamond.ro, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, Cumparatorul isi da acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre www.viamond.ro atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara.

6.5 Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

6.6 Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Sos. Dudesti Pantelimon nr.42 (incinta Rams Business Park), sector 3, Bucuresti in atentia SC M&S VIAMOND SRL., va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:
- dreptul Cumparatorul de a modifica datele de contact pe care le-a inregistrat, de asemenea puteti sa solicitati stergerea datelor dvs. oricand
- rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte
- transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date
- notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

6.7 De asemenea, www.viamond.ro poate furniza datele Cumparatorului cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a  Bunurilor si Serviciilor noastre, asiguratori.

6.8 Prin completarea in formularul de comanda pe Site a datelor personale, inclusiv CNP, in scopul activitatii de creditare, Cumparatorul isi exprima expres consimtamantul ca persoanele juridice cu care www.viamond.ro a incheiat parteneriate in vederea oferirii produselor prin credit sa prelucreze datele personale ale acestuia in evidentele proprii in scopul efectuarii analizei de credit si sa le transmita in vederea consultarii informatiilor inregistrate pe numele Cumparatorului in baza de date a Biroului de Credit
Completarea CNP-ul la autentificare a Cumparatorului (Persoana Fizica/Persoana de contact Persoana Juridica) nu este obligatorie daca nu face obiectul creditarii.

6.9 SC M&S VIAMOND SRL prelucreaza urmatoarele date cu caracter personal: Nume, Prenume, Adresa, numar de telefon, e-mail, serie si nr. de buletin, CNP.
Scopul prelucrarii este cel al vanzarii online de produse de birotica si papetarie.
Datele personale avand functie de identificare (serie si nr. de buletin, CNP) vor fi prelucrate cu consintamantul Cumparatorului in scopul emiterii facturilor.

6.10 Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

7. Dispozitii finale
SC M&S VIAMOND SRL isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari de preturi, precum si orice modificari ale site-ului www.viamond.ro si a structurii acestuia o fara notificare prealabila.
SC M&S VIAMOND SRL asigura transport gratuit pentru o comanda minima de 199 Ron cu TVA in Bucuresti si Ilfov cu exceptia Hartiei de copiator, Mobilierului de birou, Tablelor magnetice si flipchart-uri.
Preturile produselor listate pe site-ul www.viamond.ro cat si valoarea comenzilor pentru acordarea unui premiu nu includ TVA.
Imaginile prezentate sunt cu titlu de prezentare.

Produsele care au deja un discount aplicat sau sunt in promotie nu beneficiaza de reduceri suplimentare sau cadouri.

In cazul produselor ce se regasesc in categoria "Mobilier de birou" vopsite in camp electrostatic/pulverizare pot avea mici diferente de culoare in functie de lotul, timpul, referinta produsului pentru acelasi cod de vopsea (Ex: ral 7035) de la acelasi/alt producator.

Dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura pe oricare pagina a site-ului www.viamond.ro, cu respectarea legislatiei in vigoare revine in exclusivitate SC M&S VIAMOND SRL.

Este interzisa copierea sau reproducerea informatiilor continute pe site fara aprobarea scrisa a SC M&S VIAMOND SRL.

Livrare Transport Dedicat - inchiriere transportator privat (nu companie de curierat)

TERMEN DE LIVRARE (pentru produsele aflate in stoc) 24-72 ORE!!! Pentru produsele care nu se afla in stoc termenul de livrare se stabileste de comun acord cu clientul iar in cazul platilor in avans reprezinta acordul cu acesta. Termenul de livrare pentru produsele care nu sunt in stoc (cu precadere Mobilierul metalic) poate sa fie de la 3-45 zile lucratoare in functie de produsul solicitat.