Categorii produse

Cu ajutorul seifurilor metalice de la Viamond.ro iti poti depozita actele, bunurile si banii in conditii de maxima siguranta. In oferta noastra se regasesc seifuri care pot fi integrate in mobilierul de birou, seifuri cu gauri pentru fixarea in perete/podea, simple sau cu polite reglabile. Pentru siguranta maxima, recomandam seifurile ignifuge cu pereti dubli!

In aceeasi categorie de produse punem la dispozitie si cutii postale realizate din otel de cea mai buna calitate, atat pentru interior, cat si pentru exterior. Acestea vin cu sistem de prindere pe perete sau pe gard, sistem de inchidere cu yala tip cilindru, iar vopseaua aplicata este una ignifuga. 

Astfel, poti opta fie pentru o cutie postala metalica cu fereastra transparenta pentru nume, cu deschidere sub capac, cutie postala Vepa Bins antracit, alba, gri sau stainless steel. De asemenea, proprietarii de apartamente la bloc pot alege o cutie postala cu 1, 3, 4 sau 5 module!

Plaseaza acum o comanda online de minimum 299 Lei si noi iti oferim transportul gratuit! Viamond.ro - “Produse de calitate la preturi fara concurenta”.

Subcategorii

Ultimele noutati de pe blog

Alte articole interesante