Categorii produse

Cauti un banc de lucru de cea mai buna calitate, pe care sa te poti baza in activitatea de zi cu zi?

Aici e locul potrivit de unde poti sa il cumperi! De asemenea, iti punem la dispozitie si mobilier pentru cantina, carucioare pentru scule si multe altele!

La Viamond.ro ai de unde alege! Pe site-ul nostru vei gasi o gama diversificata de mese si bancuri de lucru la cel mai bun raport calitate-pret, realizate din lemn de fag si otel de calitatea I. Ai nevoie de mobilier de cantina colorat (1 masa si 4 scaune), de un banc de lucru standard ori de unul cu sertare? Te afli in locul potrivit! La Viamond.ro ai certitudinea ca produsele achizitionate sunt de calitate si durabile.

Cum te ajuta un banc de lucru?

Pentru cei care practica lucrul manual sau asistat de diverse instrumente, un banc de lucru ofera atat o suprafata stabila, cat si spatiul de depozitare necesar pentru aparate si unelte. De exemplu, poti opta pentru un banc de lucru de la Viamond care poate veni in diverse forme si cu o multitudine de dotari, fiind adaptat perfect nevoilor celui care lucreaza. 

De asemenea, dimensiunea unui banc de lucru poate varia foarte mult in functie de necesitati. Astfel, pentru un bijutier, de exemplu, un banc de lucru de mici dimensiuni este ideal, insa pentru un tamplar, care are nevoie de mai mult spatiu pentru lucru, va fi nevoie de un banc de lucru de dimensiuni mai mari. 

Va trebui sa acordam o atentie deosebita si inaltimii unui banc de lucru. Prin urmare, se va tine cont daca operatiunile se vor face stand in picioare sau stand jos. Apoi, va trebui sa luam in calcul si spatiul destinat depozitarii. Daca tipul de munca presupune folosirea unui instrumentar divers, vei dori sa ai la indemana tot spatiul necesar stocarii aparatelor sau uneltelor. Nu in ultimul rand, trebuie sa avem in vedere si sistemul de prindere prezent, astfel incat materialele sau obiectele sa poata fi fixate pe bancul de lucru in timpul productiei.

Alaturi de stabilitate si rezistenta, un banc de lucru trebuie sa corespunda standardelor de fabricatie ISO 9001:2000 si sa fie acreditat de catre organismele internationale. De aceea, pentru a te bucura de siguranta la locul de munca si pentru a elimina din start orice risc, alege un banc de lucru care a beneficiat de un  proces de vopsire electrostatica prin pulverizare! 

Fie ca ai nevoie de un banc de lucru cu sertare, o masa de lucru sau un carucior special pentru scule si instrumente, misiunea noastra este de a-ti furniza mobilier de cea mai buna calitate la cele mai bune preturi, protejandu-ti astfel bugetul. In plus, la orice banc de lucru achizitionat iti oferim multe alte beneficii: livrare rapida si gratuita pentru comenzi mai mari de 299 de Lei, bonusuri, vouchere si produse cadou.

Vino la Viamond si alege-ti un banc de lucru potrivit nevoilor din atelierul tau la un pret deosebit de competitiv! Descopera calitatea produselor de la Viamond si comanda acum!

Subcategorii

Ultimele noutati de pe blog

Alte articole interesante