Categorii produse
Filtre produse (222 produse)
Filtre active

Pret

0RON - 8095RON

Picioare metalice

Promotie BANCA VESTIAR

Promotie VESTIAR METALIC

Daca esti in cautarea unui vestiar metalic de cea mai buna calitate, Viamond te intampina cu cea mai diversificata oferta: vestiar metalic compact, cusetat, compartimentat, cu usi de tip Z, cu bancuta sau vestiare scolare.

Vestiarele metalice sunt folosite cel mai des de catre persoanele care trebuie sa poarte o uniforma speciala in timpul orelor de program, precum cadrele militare, medicii si asistentii medicali, agentii de paza, personalul din domeniul constructiilor sau chiar angajatii unor restaurante ori centre comerciale. In plus, activitatea sportiva presupune schimbarea echipamentului sau a vestimentatiei, asadar toate salile de fitness si sport pun la dispozitia clientilor si angajatilor vestiare metalice pentru schimbarea garderobei si depozitarea echipamentului sportiv. Astfel, indiferent de sportul practicat, functia ocupata sau domeniul de activitate, aceste piese de mobilier vin in intampinarea nevoilor tale de depozitare sigura si acces facil la piesele vestimentare si obiectele depozitate. 

Institutiile de educatie si cercetare profita, de asemenea, de beneficiile si utilitatea vestiarelor metalice. Astfel, elevii si profesorii au posibilitatea de a-si depozita in siguranta obiectele personale si materialele didactice, iar spatiul destinat depozitarii este unul cat se poate de bine organizat. Vestiarele metalice mai sunt foarte utile si in studiourile de fotografie sau pictura, unde nevoia de a depozita aparatele si ustensilele aferente este una stringenta. In plus, schimbarea frecventa a pieselor vestimentare este inca un motiv intemeiat. 

Obiectivul nostru principal este sa oferim solutii optime pentru cei care au nevoie sa-si schimbe hainele la locul de munca si sa le punem la dispozitie vestiare metalice de cea mai buna calitate, la cele mai bune preturi. 

In oferta Viamond.ro se regasesc: vestiar metalic compact cu 1, 2 sau 3 usi simplu sau cu perete interior despartitor, vestiar metalic cusetat sau scolar cu 2, 4, 6 sau 8 usi. In functie de locul sau spatiul in care sunt depozitate, dar si in functie de buget, iti putem recomanda vestiare gri sau personalizate (in culori), cu sau fara picioare, compartimentate, superventilate.

Protejeaza-ti bugetul si plaseaza o comanda online pe Viamond.ro! Te asteptam cu vestiare metalice, banci pentru vestiare si alte accesorii pentru mobilier de birou, la cel mai bun raport calitate-pret. Pentru orice comanda cu o valoare mai mare de 299 de Lei, beneficiezi de livrare gratuita.

Subcategorii

Ultimele noutati de pe blog

Alte articole interesante