Categorii produse
Filtre produse (185 produse)
Filtre active

Pret

0RON - 5585RON

Picioare metalice

Promotie BANCA VESTIAR

Promotie VESTIAR METALIC

Daca esti in cautarea unui vestiar metalic de cea mai buna calitate, Viamond te intampina cu cea mai diversificata oferta: vestiar metalic compact, cusetat, compartimentat, cu usi de tip Z, cu bancuta sau vestiare scolare. 

Obiectivul nostru principal este sa oferim solutii optime pentru cei care au nevoie sa-si schimbe hainele la locul de munca si sa le punem la dispozitie vestiare metalice de cea mai buna calitate, la cele mai bune preturi. 

In oferta Viamond.ro se regasesc: vestiar metalic compact cu 1, 2 sau 3 usi simplu sau cu perete interior despartitor, vestiar metalic cusetat sau scolar cu 2, 4, 6 sau 8 usi. In functie de locul sau spatiul in care sunt depozitate, dar si in functie de buget, iti putem recomanda vestiare gri sau personalizate (in culori), cu sau fara picioare, compartimentate, superventilate.

Protejeaza-ti bugetul si plaseaza o comanda online pe Viamond.ro! Te asteptam cu vestiare metalice, banci pentru vestiare si alte accesorii pentru mobilier de birou, la cel mai bun raport calitate-pret. Pentru orice comanda cu o valoare mai mare de 299 de Lei, beneficiezi de livrare gratuita.

Subcategorii