Categorii produse

Mobilier birou. Ce articole poti alege din gama Viamond?

Scris de: Viamond in: Mobiler Birou la data de: Comentariu: 0 Accesari: 794

Esti in cautarea unor piese de mobilier pentru birou? Atunci ai accesat site-ul potrivit! Avem o experienta de peste 25 de ani in domeniu si iti punem la dispozitie o gama larga de produse de inalta calitate.

Pe site-ul nostru vei gasi o multime de articole ideale pentru depozitarea, sortarea si clasificarea documentelor, dar si alte obiecte necesare unui birou. Ele iti vor face activitatea mai usoara si le vor crea angajatilor tai conditiile de care au nevoie pentru a face performanta la locul de munca. 

Iata ce articole de mobilier - birou gasesti pe Viamond.ro:

Dulapuri si fisete metalice - acestea sunt piesele de mobilier perfecte pentru depozitarea actelor, obiectelor de curatenie, uneltelor etc.

Clasificatoare metalice pentru dosare suspendabile - daca iti doresti ca biroul tau sa fie bine organizat, ai nevoie de un clasificator metalic, dotat cu cateva sertare. Aceasta piesa de mobilier birou iti va fi de mare folos si o poti achizitiona de pe site-ul nostru la un pret extrem de avantajos.

Rafturile metalice - ele pot fi articolele perfecte pentru depozitarea dosarelor cu documente, dar si pentru diverse alte scopuri.

Seifuri - acestea sunt piesele de mobilier birou necesare pentru pastrarea in siguranta a banilor, a documentelor si a bunurilor de valoare. Pentru a te asigura ca obiectele importante sunt depozitate mereu la un loc sigur, comanda un seif de calitate de pe site-ul nostru!

Coloane rotative pentru bibliorafturi - daca iti doresti o piesa de mobilier practica pentru depozitatea bibliorafturilor, care sa aiba si un design inedit, achizitioneaza o coloana rotativa.

Scaune de vizitator - in functie de domeniul activitatii tale, ai nevoie de unul sau mai multe scaune de vizitator. Atunci cand un client iti calca pragul sau un viitor colaborator, trebuie sa te asiguri ca ii vei oferi cele mai bune conditii, astfel incat sa ramana cu o experienta placuta. 

Mese de conferinta - daca stii ca activitatea companiei tale va presupune si multe conferinte, atunci trebuie sa alegi o masa de calitate, special creata pentru acest scop. Pe Viamond.ro vei gasi mese de conferinta, disponibile in mai multe culori, la un pret avantajos. 

Dulapuri din lemn - acestea sunt articolele care completeaza perfect decorul unui birou. In functie de spatiul de care dispui si de necesitatile tale, poti opta pentru un dulap mobil, un dulap cu vitrina sau un dulap cu una, doua sau mai multe polite. 

Lampi, covorase si alte accesorii - in gama Viamond.ro poti gasi si accesorii potrivite pentru biroul tau. De exemplu, poti comanda lampi de birou cu brat flexibil, covorase care protejeaza parchetul sau gresia, suporturi pentru picioare, precum si alte produse utile activitatii la birou. 

Ceasuri de perete - orice incapere ar trebui sa aiba un ceas de perete, motiv pentru care iti punem la dispozitie o gama diversificata de produse, astfel incat sa poti alege ceasul care se potriveste cel mai bine cu restul decorului din biroul tau.

Cuiere, opritoare de usa si suporturi metalice pentru umbrele - din categoria accesorii de birou fac parte si aceste produse utile oricarei companii.

Prinde preturile speciale si comanda toate piesele de mobilier birou necesare firmei tale!

Comentarii

Posteaza un comentariu