Categorii produse
Filtre produse (922 produse)
Filtre active

Pret

0RON - 14705RON

Dimensiune (LxlxH mm)

Mai multe filtre

Compartiment munitie (inchidere cu cheie)

Picioare metalice

Promotie BANC DE LUCRU

Promotie MOBILIER CANTINA

Promotie FISET METALIC

Promotie BANCA VESTIAR

Promotie VESTIAR METALIC

Promotie CLASIFICATOR METALIC

Promotie DULAP ARME

Promotie SEIF METALIC

Promotie CUTIE POSTALA

Promotie CUTIE POSTALA SCARA BLOC

Alege mobilier de birou de la Viamond.ro si lucreaza la cel mai inalt standard de confort, organizandu-te riguros! Oferta noastra cuprinde o varietate mare de produse si piese de mobilier care imbina perfect utilitatea si aspectul estetic al unui birou modern. Te asteptam cu o selectie unica de rafturi metalice, dulapuri metalice, fisete, bancuri de lucru si multe alte piese importante pentru diverse tipuri de industrii si domenii. Indiferent de ce ai nevoie, poti avea certitudinea ca toate produsele din oferta noastra sunt fabricate de catre producatori specializati si care au un nume sinonim cu profesionalismul in Europa. 

Rafturile metalice sunt ideale pentru depozite sau facilitati industriale, design-ul acestora fiind special conceput pentru a permite accesul din mai multe directii. La Viamond.ro vei gasi rafturi metalice de diferite dimensiuni care sunt ideale pentru a depozita cutii si recipiente. 

Sortarea si clasificarea documentelor, in orice tip de activitate, este esentiala pentru mentinerea unei bune organizari zilnice. Viziteaza categoria "Dulapuri si fisete metalice" si studiaza oferta Viamond.ro. Cu siguranta vei gasi exact ceea ce ai nevoie! Constructia durabila din otel si spatiile configurate special ale dulapurilor metalice si fisetelor din oferta noastra permit accesul facil si sortarea cu usurinta a dosarelor. Compartimentarea este, de asemenea, realizata in asa fel incat dosarele standard sa poata fi depozitate separat de alte tipuri de documente. 

Bucura-te de cel mai bun raport calitate-pret la mobilier de birou, doar la Viamond.ro! Motto-ul nostru, "Pret/Calitate/Profesionalism - cheia unei colaborari de succes" transpare prin nenumaratii clienti multumiti de produsele si serviciile noastre! Plaseaza acum o comanda si beneficiaza de livrare rapida si produse cadou!

Ultimele noutati de pe blog

Alte articole interesante