Categorii produse

Plicul de hartie este unul din cele mai simple produse de papetarie, fiind in acelasi timp unul din cele mai utilizate in activitatea de zi cu zi a unui birou. La Viamond.ro, magazine cu 25 de ani experienta in domeniu, gasesti plicuri de hartie de toate dimensiunile si tipurile. 

In functie de tipul documentelor pe care le protejeaza si tipul de sigilare, exista mai multe tipuri de plicuri de hartie: plicuri C4 (pentru documente in format A4), plicuri C5 (pentru documente in format A5 sau A4 indoite pe jumatate), C6 (ideale pentru carti postale si materiale de publicitate), plicuri DL (pentru bancnote), plicuri cu burduf (pentru un volum mai mare de documente), siliconice, autoadezive si gumate. 

Fie ca ai nevoie de plicuri din hartie alba sau colorata, simple, kraft, gumate, cu burduf sau antisoc, la noi vei gasi cu siguranta produse potrivite necesitatilor tale. 

Beneficiaza de cea mai buna oferta de plicuri de hartie si plaseaza o comanda acum! Daca valoarea acesteia depaseste 299 Lei, iti oferim livrare gratuita, in cel mai scurt timp!

Subcategorii

Ultimele noutati de pe blog

Alte articole interesante