Categorii produse
Filtre produse (211 produse)
Filtre active

Pret

95RON - 14705RON

Numar sertare

Picioare metalice

Promotie FISET METALIC

Organizeaza-ti spatiul de lucru mai eficient folosind un fiset metalic sau un dulap metalic de la Viamond!

Aici te asteapta o gama vasta de mobilier de birou din metal: dulap metalic si fiset metalic pentru organizare/arhivare bibliorafturi, dulap metalic pentru echipamente/scule, medicamente si instrumente medicale, dulap metalic ignifug termorezistent, dulap metalic pentru desene/harti cu 5 sau 10 rafturi. 

Orice companie care doreste sa se alinieze standardelor si sa obtina un profit semnificativ trebuie sa aiba de partea sa o serie de avantaje incontestabile. Spre exemplu, un mare atu este modul de organizare a spatiului de lucru, precum si felul in care aceasta ordine contribuie la indeplinirea obiectivelor stabilite. Prin urmare, pentru a stimula capacitatea de lucru a angajatilor, precum si confortul lor psihic, alege cea mai potrivita solutie: achizitionarea unui fiset metalic sau a unui dulap metalic de calitate, care te ajuta sa organizezi intr-un mod ideal biroul tau!

Avand deja o istorie indelungata, de peste un secol, atat dulapurile, cat si fisetele metalice iti pot fi de ajutor in orice situatie. In plus, utilitatea lor devine vizibila atat in companii, cat si in agentii, in institutii publice, dar si in ateliere, depozite industriale sau comerciale.

Atunci cand trebuie sa depozitezi lucruri de valoare sau sa limitezi accesul la acestea, iti recomandam un dulap metalic cu seif, care ofera siguranta sporita. Acesta iti garanteaza linistea, in special daca vrei sa depozitezi lucruri personale de mare valoare!

In prezent, exista multe companii care beneficiaza de avantajele aduse de un fiset metalic sau de un dulap metalic cu seif, iar aceste piese de mobilier pot fi intalnite atat in marile magazine, cat si in cluburi de sport, institutii publice si multe altele!

De aceea, atunci cand hotarasti sa achizitionezi un dulap metalic, este indicat sa iei in considerare atat spatiul disponibil, cat si caracteristicile acestui obiect de mobilier, cum ar fi dimensiunile, usi batante sau glisante etc. In plus, in functie de domeniul de activitate, poti opta pentru mai multe specificatii, precum compartimentarea diferita, avand la indemana atat dulapuri simple, cat si dulapuri metalice incapatoare cu 1, 2 sau chiar 10 rafturi! In functie de spatiul de care dispui, poti opta intre un dulap metalic cu usi batante, glisante sau pliabile, sau un dulap metalic pentru valori cu 12, 21, 24, 25 sau 30 de compartimente. 

In ceea ce priveste fisetele, poti opta intre un fiset metalic cu 4 rafturi, 3 rafturi si seif/caseta, cu 2 sau un singur raft. De asemenea, atat pentru fisete, cat si pentru dulapuri metalice poti comanda optional si polita suplimentara.

Actele companiei tale sunt deosebit de importante, putand fi clasificate cu usurinta si arhivate corespunzator, totul cu un fiset metalic potrivit! Daca doresti sa eficientizezi spatiul, precum si sa facilitezi accesul la documentele importante, achizitoneaza un fiset metalic de la Viamond!

Plaseaza acum o comanda online si profita de urmatoarele oferte:

- la un dulap metalic pentru obiecte de curatenie vei primi cadou un set complet pentru curatenie (galeata+storcator+mop);

- la un fiset metalic 4 rafturi Eco+ 900x400x1800, vei primi 10 bibliorafturi cadou!

Viamond.ro - partenerul tau de incredere de peste 25 de ani!

Subcategorii

Ultimele noutati de pe blog

Alte articole interesante