Categorii produse

Feng shui birou. Organizeaza-ti spatiul de lucru pentru succes

Scris de: Viamond in: Mobiler Birou la data de: Comentariu: 0 Accesari: 378

Stilul feng shui poate fi adaptat cu usurinta si in amenajarea spatiului de lucru, astfel incat sa te bucuri de un vibe pozitiv pe parcursul orelor petrecute la birou. Un mindset pozitiv iti va influenta in mod vital performantele, iar succesul nu se va mai lasa asteptat. 

Organizeaza-ti spatiul de lucru cu respectarea principiilor feng shui pentru birou si vei observa rapid cum atmosfera incarcata si tensionata va fi inlocuita cu energie pozitiva si buna-dispozitie.

Iata cateva reguli feng shui birou de care sa tii cont pentru amenajarea spatiului de lucru, astfel incat sa te bucuri de o cariera de succes, lipsita de stres si plina de energie pozitiva, menita sa dizolve orice urma de tensiune:

Amplasarea biroului 

Locul in care ai asezat masa de lucru iti poate asigura succesul sau iti poate distruge intreaga cariera. Biroul este o piesa de mobilier care nu trebuie asezata la intamplare si nici in functie de alte utilitati ale incaperii.  

O regula vitala pentru succesul in cariera o reprezinta pozitionarea biroului astfel incat, atunci cand lucrezi, sa stai cu spatele la perete si cu fata la o fereasta sau, daca acest lucru este imposibil, macar cu fata spre o usa. 

Daca vrei sa eviti esecul, ai grija ca scaunul biroului sa nu stea nicidecum catre o fereastra. Pozitionarea cu spatele la fereastra este de rau augur si va alunga oportunitatile si deschiderile care pot aparea in cariera.

Elemente de decor

Poti decora biroul cu tablouri care sa reprezinte peisaje montane sau cu statuete ce simbolizeaza cariera, intelepciunea si succesul. Cele mai potrivite astfel de simboluri sunt statuetele in forma de dragon, broasca testoasa sau pasarea Phoenix.

Simbolistica statuetelor cu care iti poti decora in stil feng shui biroul:

cocosul – alunga orice tip de animozitati;

delfinii – aduc liniste si elimina stresul si migrenele;

figurina Chi Lin – un simbol puternic al prosperitatii indicat pentru birou;

dragonul – amplasat pe o polita in partea de est a incaperii, va atrage norocul.

Plante / Flori

Nu putem vorbi de amenajarea in stil feng shui a biroului fara a include si existenta plantelor, responsabile cu situatia financiara. Potrivit principiilor feng shui, este recomandat sa ai pe birou un mic ghiveci sau o glastra cu flori. In cazul in care preferi florile in glastra, trebuie sa ai grija ca ele sa fie mereu proaspete si la primul semn de ofilire sa le inlocuiesti.

Iti recomandam sa iti decorezi biroul cu plante cu frunze mari, verzi si rotunjite precum arborele de cafea, begonia, anthurium sau ficus. Aceste plante iti vor spori oportunitatile financiare prin culoarea verde vibrant a frunzelor.

Hartiile

Poate nu acorzi atentie teancurilor de hartii acumulate in timp in birou sau pe birou, insa ele isi pun amprenta asupra atmosferei tale de lucru si o influenteaza in mod considerabil. Haosul este generator de energii negative, asa ca orice hartie care nu-ti mai foloseste poate contribui la sporirea acestuia. In cazul in care in biroul tau s-au strans deja teancuri de documente si fise inutile, a caror importanta sau relevanta a disparut in timp, elibereaza-te de ele. 

Iti punem la dispozitie un distrugator documente care sa te ajute sa distrugi hartiile inutile, pe care apoi sa le poti arunca la cosul de gunoi. Astfel, vei elibera biroul de hartiile nefolositoare si, totodata, vei castiga spatiu si ordine in mediul de lucru. Eliberarea de trecut iti va oferi oportunitatea de a incepe un nou capitol in dezvoltarea ta profesionala.

Organizarea documentelor si culoarea obiectelor de papetarie

Da, pana si modul in care iti organizezi documentele din birou iti poate influenta performantele profesionale si succesul. Astfel ca este de preferat sa folosesti mereu elemente care sa iti stimuleze gandirea si creativitatea. Spre exemplu, nuantele de albastru sunt potrivite pentru a avea mereu o minte limpede si relaxata. 

Pentru a include aceasta nuanta in designul feng shui al biroului, nu este nevoie de renovarea intregii incaperi, ci o poti face simplu cu achizitionarea unor coperte pentru dosare colorate, a unor suporturi pentru creioane si pixuri sau agrafe de birou in aceasta nuanta. 

Toate obiectele de papetarie pot contribui si isi pot aduce aportul de energie pozitiva cu care sa te inconjori in timpul orelor de munca. In oferta noastra vei gasi o multime de obiecte de papetarie colorate in nuante vibrante, care sa te ajute sa iti alcatuiesti un decor feng shui pentru birou profesionist.

Comentarii

Posteaza un comentariu