Categorii produse

CREAREA UNUI CONT

Crearea contului se face in sectiunea Inregistrare din pagina principala a site-ului. Va puteti inregistra, dupa caz, ca persoana fizica sau juridica. Este importanta completarea corecta si exacta a tuturor campurilor obligatorii solicitate la crearea contului.

Crearea unui cont este necesara pentru a putea beneficia de puncte de reducere ViaPoints, pentru a putea accesa istoricul comenzilor, pentru a putea reprocesa o comanda anterioara fara a mai fi nevoie sa pierdeti timpul pentru a alege si a adauga in cosul de cumparaturi o lista de produse comandate anterior.


COMANDA ONLINE

Crearea contului este necesara dar nu obligatorie pentru a putea comanda online. 
Comenzile se pot face folosind contul creat pe site sau prin sectiunea "Comanda ca oaspete" dupa alegerea si adaugarea in cosul de cumparaturi a produselor dorite.

Alegerea produselor

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse sau lista producatorilor. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul "Adauga in cos" pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi. Veti fi directionat in pagina produsului pentru a putea selecta cantitatea pentru fiecare cod al produsului.


Cosul de cumparaturi

In pagina cosului de cumparaturi aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. .

Pentru a sterge un produs asasati pe butonul in forma unui cos de gunoi din dreaptul produsului.

Pentru a mari sau micsora cantitatea pentru un produs introduceti numarul de bucati dorite in casuta aferenta produsului sau apasati pe sagetile din aceeasi casuta.


Finalizarea comenzii

Dupa alegerea tuturor produselor dorite, puteti finaliza si trimite comanda on-line folosind butonul "Finalizare comanda" in cazul in care aveti un cont pe site si sunteti logat sau folosind sectiunea "Comanda ca oaspete". Confirmarea si trimiterea comenzii semnifica faptul ca sunteti de acord cu toate conditiile mentionate in comanda dvs. (produse, cantitati, preturi).

Un reprezentant al firmei noastre va lua legatura cu dvs. in cel mai scurt timp sau va va comunica printr-un email informatiile necesare privind confirmarea comenzii, a modului de plata si a datei la care se va face livrarea.MODALITATI DE PLATA SI LIVRARE


Plata

Ramburs - Prin aceasta modalitate de plata, veti plati direct agentului firmei de curierat care va va inmana coletul.
Suma platita in numerar la livrarea coletului trebuie sa corespunda cu suma totala de plata a comenzii dumneavoastra.

Cu cardul prin Euplatesc, dupa efectuarea comenzii veti fi redirectionat catre pagina de plata unde va trebui sa introduceti detaliile cardului dumneavoastra. Veti primi un email de confirmare a comenzii si inca unul de confirmare a platii.


Informatii despre livrari

Este la fel de important pentru noi cat si pentru dumneavoastra ca produsele de care aveti nevoie sa ajunga sigur si rapid la destinatie.

Va asiguram un timp de livrare de maxim 48 de ore atat in Bucuresti cat si in tara prin curier rapid, de la confirmarea comenzii (exceptie face "Mobilierul metalic" unde termenul de livrare este de 1-7 zile).