Categorii produse

Care sunt cele mai bune scaune pentru spate?

Scris de: Viamond in: Mobiler Birou la data de: Comentariu: 0 Accesari: 563

Sederea prelungita pe scaun poate avea consecinte grave asupra coloanei vertebrale. Multi oameni lucreaza la birou, ajungand sa petreaca peste 40 de ore pe scaun, fapt care poate determina aparitia multor probleme de sanatate. 

De aceea, este importanta alegerea unui scaun de calitate, care sa asigure o pozitie corecta si sa previna, astfel, afectiunile la nivelul coloanei. Folosirea unui scaun de birou nepotrivit iti poate provoca dureri intense de spate si mult disconfort, fapt care te va face implicit sa fii mai putin productiv. Atunci cand esti chinuit de durere, iti este mai greu sa te concentrezi la ceea ce ai de facut si abia astepti sa iti termini munca pentru a sta intr-o pozitie confortabila in pat. 

Te intrebi care sunt cele mai bune scaune pentru spate? Te vom ajuta noi sa le identifici! Iata cateva modele:

1. Scaun directorial Modern Plus (tapiterie mesh) - 2.713,90 Lei 

Acesta este un scaun care te va impresiona prin confortul pe care ti-l va oferi. Este un model ergonomic, adica are o forma adaptata la conditiile de munca si utilizarea sa. El ofera un suport bun pentru spate si asigura o pozitie corecta. 

Scaunul directorial Modern Plus se adapteaza dupa nevoile tale. Spatarul, tetiera si bratele sale sunt reglabile, in functie de inaltime, astfel incat sa poti sta confortabil la birou si sa iti mentii sanatatea coloanei vertebrale. In plus, are brate 3D, tetiera 2D si multe alte caracteristici despre care poti citi aici

2. Scaun directorial Jupiter (tapiterie piele naturala) - 2.611,44 Lei 

Printre cele mai bune scaune pentru spate se numara si acest model, deoarece este prevazut cu un  sezut si un spatar care raman in contact permanent cu spatele utilizatorului, asigurand o postura corecta la birou si diminuand riscul aparitiei durerilor de spate. 

In plus, inaltimea si pozitia scaunului pot fi ajustate, in functie de nevoie, si are un sistem Anti-Shock care previne revenirea brusca a spatarului catre spatele utilizatorului, asa cum se intampla in cazul modelelor clasice. 

3. Scaun directorial Lux Class, baza cromata (tapiterie integral piele) - 2.582,70 de Lei 

Pe langa eleganta, acest scaun este ergonomic, avand un spatar dotat cu suport lombar care poate fi reglat in functie de necesitate. De asemenea, si bratele pot fi reglate, oferindu-i utilizatorului confort sporit. Scaunul Lux Class reprezinta o alegere excelenta daca iti doresti o pozitie corecta si comoda la birou. 

Pe Viamond.ro vei gasi multe alte modele premium, care sunt usor de reglat si sunt realizate din materiale calitative, care se vor mentine intr-o stare impecabila multi ani la rand. Investitia intr-un astfel de scaun isi va dovedi rentabilitatea in timp, prin rezistenta de care va da dovada, dar si prin beneficiile pe care ti le va aduce in privinta sanatatii si a confortului zilnic. 

Vei evita afectiunile care pot aparea in urma sederii prelungite intr-o pozitie incomoda si vei da dovada de productivitate maxima in cadrul business-ului sau a locului de munca pe care il ai.

Asadar, daca vrei ca timpul petrecut la birou sa fie mai placut, alege un scaun de inalta calitate. Noi iti oferim o gama variata de modele si livrare gratuita in Bucuresti si Ilfov pentru comenzile care depasesc 199 de lei, iar in restul tarii, pentru comenzile de peste 299 de Lei.

Comentarii

Posteaza un comentariu