Categorii produse
Filtre Produse (50 produse)
Filtre active

Pret

10RON - 335RON

“Viamond.ro, magazin online de birotica si papetarie” – la prima vedere, pare ca suntem o companie un pic cam prea serioasa, care activeaza intr-un domeniu destul de rigid, nu-i asa? Adevarul este ca suntem un magazin online serios si profesionist, insa acest lucru nu inseamna ca ne lipseste simtul umorului!

Orice birou are nevoie, din cand in cand, de o atmosfera destinsa. O atmosfera placuta la birou se poate mentine oferind colegilor un cadou funny, pus la dispozitie de Viamond.ro: biberon vodka, butelcuta metalica pentru bauturi, butoni camasa carti de joc, cana wake up, coctail shaker, hartie igienica printata cu euro, sunt doar cateva idei pe care ti le sugeram pentru a face un cadou deosebit unui coleg de birou!

Viamond.ro este partenerul tau de incredere care te ajuta sa faci un cadou simplu si de efect colegilor tai! Deviza “Work hard, party harder” este cea care ne-a inspirat sa comercializam si aceasta linie de produse! Comanda acum de minim 299 de Lei si iti vom livra produsele gratuit!

Subcategorii

Ultimele noutati de pe blog

Alte articole interesante