Categorii produse
Filtre produse (2121 produse)
Filtre active

Pret

0RON - 169275RON

Temperatura ajustabila

Cutite anulabile

Mod presare hartie

Promotie TOCATOR HARTIE STRIP-CUT

Promotie TOCATOR HARTIE CROSS-CUT

Promotie TOCATOR HARTIE MICRO-CUT

Promotie TRIMMER HARTIE

Promotie GHILOTINA MANUALA

Promotie GHILOTINA ELECTRICA

Promotie APARAT INDOSARIAT INELE PLASTIC

Promotie APARAT INDOSARIAT INELE METAL

Promotie INELE PLASTIC INDOSARIERE

Promotie SPIRE METALICE INDOSARIERE

Promotie COPERTI TRANSPARENTE PVC

Promotie COPERTI IMITATIE PIELE

Promotie LAMINATOR OFFICE

Promotie LAMINATOR IN ROLA

Promotie FOLIE LAMINARE

Promotie FOLIE LAMINARE IN ROLA

Tehnica de birou si accesorii it

A avea un job "de birou" nu se limiteaza doar la a te pricepe la lucrul cu cifre si documente. Munca de birou are si o latura tehnica, ce implica folosirea unor produse de birotica si instrumente specifice. Pentru ca produsele de papetarie sa se transforme in documentele companiei tale, acestea trebuie pregatite si procesate pentru a putea fi organizate si utilizate cat mai eficient posibil. Astfel, orice birou are nevoie de un distrugator de documente, o ghilotina pentru hartie sau diverse accesorii pentru indosariere. 

Pe Viamond.ro vei gasi cea mai vasta oferta de aparatura de birou si accesorii IT. In functie de nevoile tale de business, poti alege distrugatoare de documente, ghilotine, aparate de indosariat, trimmere, coperti, laminator, accesorii pentru tablete si smartphone, genti de laptop si multe alte produse. 

Ne dorim sa contribuim la succesul companiei tale si sa perfectionam viitorul impreuna! Cercetam piata in permanenta pentru a-ti oferi cele mai noi produse si a ne completa oferta de papetarie si birotica cu cele mai utile instrumente tehnice de birou. Gestioneaza-ti bugetul cu atentie si beneficiaza de cele mai bune preturi, doar la Viamond.ro!

Ultimele noutati de pe blog

Alte articole interesante