Categorii produse

Bibliorafturile reprezinta solutia optima pentru depozitarea si transportul documentelor unei firme. Un set de bibliorafturi de cea mai buna calitate poate schimba radical aspectul biroului, ajutandu-te in acelasi timp sa organizezi intreaga activitate intr-un mod mai eficient. 

Pentru documentele la care trebuie sa ai acces permanent, Viamond.ro iti recomanda un biblioraft plastifiat, acesta avand o durata mai mare de viata si un grad mare de rezistenta la uzura si factori degradanti. Pe de alta parte, pentru documentele care urmeaza sa fie arhivate sau expediate se recomanda un biblioraft marmorat, deoarece are un design special conceput. 

Viamond.ro, magazinul tau de birotica si papetarie, iti ofera solutii optime pentru birou care imbina armonios utilul si esteticul!

Bibliorafturile din oferta noastra sunt realizate de producatori notorii la nivel mondial, precum Herlitz, Letiz, Esselte, Elba, Noki, Donau, si sunt disponibile in mai multe dimensiuni: A5, A4, 5 cm si 7,5 cm. De asemenea, poti alege intre bibliorafturi plastifiate, marmorate, de tip landscape sau portrait, disponibile la bucata sau in set. 

La Viamond.ro esti intampinat cu preturi avantajoase, calitate ireprosabila si profesionalism. Plaseaza acum o comanda online de minim 299 Lei si iti oferim livrare gratuita si rapida!

Subcategorii

Ultimele noutati de pe blog

Alte articole interesante