Categorii produse
Filtre produse (1946 produse)
Filtre active

Pret

0RON - 14710RON

Tip produs

Mai multe filtre

Promotie SUPORT CATALOAGE

Promotie TAVITE DOCUMENTE

Promotie CAPSATOR NR.10

Promotie CAPSATOR 24/6

Furnituri si accesorii pentru birou

Ai nevoie de accesorii pentru birou? Viamond.ro este magazinul de papetarie si birotica pe care il cauti! Produsele regasite in oferta noastra sunt indispensabile unui birou echipat complet. Asadar, pentru ca punctul tau de lucru sa fie dotat corespunzator, iti punem la dispozitie accesorii pentru birou de calitate superioara: capsatoare, tavite documente, perforatoare, foarfeci, cuttere, clips-uri, agrafe, pioneze, precum si suporturi verticale pentru documente. Calitatea produselor regasite pe site-ul nostru este garantata de producatori consacrati.

Suntem un magazin online de birotica si papetarie care intelege importanta detaliilor! O agrafa, o rola de banda adeziva sau o foarfeca poate nu prezinta in aparenta o importanta foarte mare, insa atunci cand nu dispunem de aceste accesorii fix atunci cand avem nevoie de ele, ne amintim cat de mult conteaza in activitatea de zi cu zi dintr-un birou. Pentru ca tu sa nu ajungi niciodata in aceasta situatie iti oferim o gama vasta de accesorii pentru birou, astfel incat sa nu iti lipseasca nimic in activitatea ta zilnica!

Comanda accesorii pentru birou de cea mai inalta calitate! Iti oferim livrare rapida si gratuita pentru comenzi mai mari de 299 de Lei!

Ultimele noutati de pe blog

Alte articole interesante