Categorii produse

Cum alegi sisteme de prezentare si afisare pentru munca?

Scris de: Viamond in: Mobiler Birou la data de: Comentariu: 0 Accesari: 596

Cum alegi sisteme de prezentare si afisare care sa iti optimizeze munca?

Fiind unul dintre aspectele cheie ale unei bune organizari si ale productivitatii, comunicarea interna trebuie sustinuta constant. Altminteri, nicio companie nu ar fi capabila sa atinga obiectivele produse.

Exista o serie de criterii care duc la indeplinirea acestui scop si, printre acestea, se numara si alegerea produselor de birotica si papetarie corespunzatoare. In lipsa acestora, exista riscul ca informatiile sa nu fie transmise corespunzator . De altfel, orice sedinta, prezentare sau training ar trebui sa se desfasoare cu ajutorul acestor produse. 

Din acest motiv, Viamond.ro iti pune la dispozitie sisteme de afisare si comunicare de calitate superioara, la preturi convenabile, dar si alte obiecte care nu ar trebui sa lipseasca din compania ta. Iata doar cateva exemple de sisteme pentru care ar trebui sa optezi!

Table magnetice albe de conferinta si interactive

Cand vrei sa achizitionezi o tabla magnetica, Viamond este furnizorul de care ai nevoie! Aici vei descoperi produse realizate doar de producatori de top, precum Smart, Magnetoplan, Optima, Office. 

Cei care lucreaza in educatie, dar si cei care au de facut o prezentare importanta ar trebui sa utilizeze o tabla IQBoard dual touch, care poate rula orice resursa multimedia, cu ajutorul unui stylus sau cu degetul, care ofera si posibilitatea de a naviga pe Internet!

In plus, anumite produse vin la pachet cu un cadou super util! De pilda, atunci cand achizitionezi online o tabla magnetica de la Magnetoplan sau de la Smart, primesti gratuit un set de markere si un burete pentru sters!

Flipcharturi

Un lucru este cert – prezentarea perfecta nu poate exista fara un flipchart magnetic, cu picior din sticla si design tip chevalet. Totodata, pentru salile de clasa sau pentru alte locatii din spatiile comune, este recomandata utilizarea unui flipchart cu roti. Si aceasta categorie de produse iti aduce reduceri si cadouri deosebit de utile, asa ca nu mai ramane decat sa te bucuri de ofertele de nerefuzat!

Accesorii pentru prezentare

Personalizeaza-ti tabla magnetica, flipchartul, panoul sau planner-ul cu cele mai cool accesorii pentru prezentare! Ce poti gasi la noi? De toate pentru toti! Iata doar cateva exemple: markerere pentru whiteboard, bureti, piuneze pentru panou de pluta, rezerve hartie flipchart, standere reglabile mobile, litere magnetice si multe, multe altele!

Plannere

Daca organizarea este cheia succesului, inseamna ca plannerul te aduce cu un pas mai aproape de succes! Iti oferim plannere magnetice saptamanale, lunare si chiar anuale. Foloseste-le pentru a nota intalniri, pentru a stabili target-uri sau pentru a evidentia o data importanta. In plus, tot aici vei gasi banda pentru plannerul sau stripuri magnetice, toate menite sa te ajute sa iti organizezi timpul simplu si eficient!

Retroproiector, ecrane de proiectie si stative

Astfel de dispozitive sunt esentiale pentru cei care vor sa ofere prezentari reusite. Indiferent daca vrei sa utilizezi un PowerPoint, un Excel, sa apelezi la filmulete sau la orice alta sursa asemanatoare, retroproiectorul si accesoriile sale vor fi exact produsele de care ai nevoie!

Combi Board

Nu in ultimul rand, ar trebui sa apelezi la un Combi Board, cea mai moderna solutie de afisare si prezentare pe care ti-o punem la dispozitie. Aceasta combina stilul clasic al unui panou de pluta cu beneficiile oferite de tabla magnetica. Astfel, ai garantia ca vei oferi o prezentare de succes!

Comentarii

Posteaza un comentariu