Categorii produse

Viamond – mai mult decat dulapuri, fisete si vestiare metalice!

Scris de: Viamond in: Mobiler Birou la data de: Comentariu: 0 Accesari: 812

Pe langa dulapuri, vestiare si fisete metalice, iti punem la dispozitie numeroase alte produse. Vezi oferta in articol!

Brandul Viamond este recunoscut la nivelul intregii tari pentru furnizarea celor mai trainice dulapuri, fisete si vestiare metalice. Diversitatea ofertei, profesionalismul angajatilor nostri si includerea serviciilor de montaj ne-au facut sa ajungem in topul preferintelor clientilor. Cu toate acestea, pe langa cele trei tipuri principale de articole de mobilier de birou, iti punem la dispozitie si alte produse din aceeasi categorie extrem de populara. Iata, in continuare, care sunt acestea, dar si principalele lor caracteristici:

1. Clasificatoare metalice pentru dosare suspendabile

Acestea te ajuta sa iti organizezi spatiul de lucru intr-un mod rapid, eficient si estetic, protejand dosarele cu documente confidentiale si ferindu-le de privirile curiosilor. La Viamond, gasesti clasificatoare cu 2 pana la 10 polite, cu o capacitate de 90-100 de dosare per sertar si cu dimensiuni cuprinse intre 450x610x731 de milimetri si 840x610x1.365 de milimetri.

2. Dulapuri de arme

Destinate pistoalelor, armelor de tip hunter si munitiei, aceste dulapuri speciale au dimensiuni cuprinse intre 260x245x1.500 de milimetri si 550x400x1.500 de milimetri. Acestea pot acomoda intre 1 si 9 arme si au compartimente pentru munitie inchise cu cheie, pentru siguranta deplina.

3. Rafturi si mese metalice

In aceasta categorie, intra rafturile de perete, cele metalice de arhiva si de biblioteca, mese metalice si tabureti, suportand o greutate maxima de la 40 la 275 de kilograme. Dulapurile au intre 2 si 10 polite si dimensiuni care ajung pana la 1.200x600x4.500 de milimetri. Acestea sunt foarte rezistente, tinand cont de volumul mare pe care trebuie sa il acomodeze.

4. Seifuri, cutii postale si mobilier exterior

Seifurile, miniseifurile si cutiile postale de interior si exterior te ajuta la depozitarea actelor, bunurilor, banilor si corespondentei in deplina siguranta. Acestea provin exclusiv de la branduri recunoscute la nivel international in domeniu, precum Alco si Vepa Bins, avand garantia unei durate de viata indelungate.

5. Coloane rotative pentru bibliorafturi

Coloanele rotative pot acomoda zeci de bibliorafturi, pe etajere care se rotesc individual. Produsul este realizat din structuri de otel, cu placi din PFL laminat si margini de protectie din PVC. Pretul unei astfel de coloane rotative poate depasi suma de 1.000 de lei, dar la Viamond beneficiezi de reduceri importante, de 10-15% din pret.

6. Etajere de lemn

Pe langa produsele din metal, in oferta noastra gasesti si articole de mobilier de birou realizate din lemn, la fel de solide. Etajerele au intre 2 si 4 polite, nuante de gri, mahon, negru si stejar si preturi cuprinse intre 325 si 595 de lei.

7. Dulapuri de lemn

Dulapurile de lemn au intre 1 si 4 polite si, in mod suplimentar, pot fi dotate cu vitrine si sertare. Acestea au preturi cuprinse intre 450 si 980 de lei si sunt disponibile in urmatoarele culori: gri, mahon, negru si stejar.

8. Mobilier scolar

Nu in ultimul rand, iti punem la dispozitie seturi de mobilier scolar, formate din pupitru (birou) si scaun reglabil, destinate pentru copiii aflati in ultimul an de gradinita sau in clasa pregatitoare. Pretul unui astfel de set este de 349,85 de lei cu TVA, redus de la pretul obisnuit de 437,33 de lei.

Comentarii

Posteaza un comentariu