Categorii produse

Idei de cadouri pentru prieteni apropiati. Surprinde-i pe cei dragi!

Scris de: Viamond in: Root la data de: Comentariu: 0 Accesari: 789

Alegerea unui cadou poate fi o “misiune” grea. Daca le oferi prietenilor tai obiecte de imbracaminte, parfumuri sau accesorii, este posibil sa dai gres, deoarece nu stii exact ce preferinte au sau daca deja detin respectivele obiecte. In schimb, poti opta pentru cadouri amuzante, care ii vor face sa zambeasca si pe care le vor folosi cu drag. 

Iata cateva idei de cadouri pentru prietenii apropiati!

1. Cana de ceai cu capac in forma de fusta 

Daca urmeaza aniversarea unei prietene, poti opta pentru o cana de ceai din portelan cu un capac in forma de fusta. Capacul, pe langa aspectul lui inedit, are o dubla functie: de a acoperi cana, cat timp se realizeaza infuzarea ceaiului, si de a reprezenta apoi un suport pentru plicul de ceai folosit.

Cana masoara 14x10 cm si reprezinta un cadou amuzant, dar si practic, pe care i-l poti oferi unei prietene. 

2. Carti de joc 3D cu pisici

In cazul in care ai o prietena care adora pisicile, cu siguranta va aprecia acest cadou. Pachetul de joc are imprimeuri 3D care ilustreaza pisici adorabile. Prietena ta va astepta cu nerabdare sa-l testeze!

3. Forma gheata dinti de vampir

Daca esti in cautarea unui cadou pentru un prieten, poti alege si o forma din silicon pentru realizarea cuburilor de gheata care vor arata ca niste dinti de vampir. Acesta este un cadou amuzant si util in acelasi timp, pe care prietenul tau il va aprecia.

4. Joc mini basket

Orice persoana are nevoie de un moment de relaxare, fie ca lucreaza de la birou sau de acasa, fapt care poate fi realizat cu ajutorul acestui joc in miniatura. Masoara 11x30 cm si poate fi asezat cu usurinta pe birou, masa sau dulap. Jocul mini basket va inveseli atmosfera si va reprezenta un obiect interesant de design interior. 

5. Mini trusa de manichiura tip papuc negru 

Celei mai bune prietene ii poti oferi si aceasta mini trusa de manichiura. Ea are forma unui slap negru si contine 7 ustensile necesare pentru taierea si stilizarea unghiilor. In plus, dimensiunile acestei truse sunt de 11x5 cm, asa ca va putea sa o transporte cu usurinta in geanta de mana sau in bagajul pentru calatorie. 

Alte idei de cadouri pentru prietenii apropiati:

manusa chef realizata dintr-un material special, care asigura protectia mainilor, atunci cand sunt manipulate obiecte fierbinti;

joc mini Soccer - ideal pentru o pauza de relaxare;

instrument pentru masajul capului in forma de tel de bucatarie;

guma de sters Jumbo in forma de sushi, inghetata, pensula sau robot;

farfurie creativa “Food face”;

dop de sticla “Happy man”;

dispenser pentru gelul de dus in forma de nas - poate fi prins de perete/faianta cu ventuze si poate fi incarcat cu gelul de dus preferat;

desfacator de sticle in forma de inima;

cronometru de bucatarie in forma de bomba;

dup pentru sticle cu cifru;

choc-u-lator - calculator de buzunar in forma si cu miros de ciocolata. 

Acestea sunt doar cateva idei de cadouri pentru prietenii apropiati. Mai multe obiecte amuzante pe care le poti darui celor dragi poti gasi aici

Comentarii

Posteaza un comentariu