Categorii produse

Instrumentele de scris de lux pot fi cadoul perfect in mediul de afaceri! Iata de ce!

Scris de: Viamond in: Papetarie la data de: Comentariu: 0 Accesari: 655

Stilourile sunt instrumente de scris pretioase si exclusiviste ce pot conferi nota finala de distinctie oricarei tinute si personalitati.

Unul dintre cele mai potrivite moduri pentru a iti arata afectiunea, aprecierea sau recunostinta fata de o persoana importanta din viata ta este oferirea unui cadou reprezentativ. In cazul in care este vorba de mediul business, un stilou elegant sau alte instrumente de scris de lux ar fi alegerea perfecta! Prin intermediul unui cadou exclusivist, vei reusi sa iti arati recunostinta pentru orice colaborare fructuoasa si vei putea atrage simpatia oricarui manger.

Stiloul nu este chiar cea mai noua tehnologie din domeniul comunicarii, insa aceste instrumente de scris lux pastreaza aerul boem al elegantei clasei de elita de odinioara. Practic, este o ancora pretioasa catre vremurile cand scrisul chiar indica personalitatea scriitorului, spre deosebire de informatia redactata prin intermediul tastaturii.

Stilourile sunt instrumente de scris pretioase si exclusiviste ce pot conferi nota finala de distinctie oricarei tinute si personalitati. In plus, ce profesionist din mediul de afaceri nu si-ar dori un stilou aparte pe care sa-l foloseasca cu tact numai la semnarea contractelor?

In cazul in care cauti un cadou exclusivist si care sa impresioneze, in randurile de mai jos vei putea descoperi cateva dintre instrumentele de scris de lux pe care ti le-am pregatit.

 

STILOU PARKER DOUFOLD ROYAL Prestige Burgundy Chevron CT

Lansata in anul 1921, aceasta bijuterie de scris este o emblema a excelentei si perfectiunii fara egal, iar gama din care face parte (Duofold) reprezinta creatia suprema a inconfundabilului stil Parker. Stilourile din aceasta gama sunt considerate ca fiind printre cele mai bune din lume. Astfel, acestea au fost, de-a lungul vremii, alegerea multor personalitati de seama precum: Arthur Conan Doyle, Douglas MacArthur, Ronald Reagan, Yitzhak Rabin, Shimon Peres, George Bush, Paul Newman, Margaret Thatcher, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, Yasser Arafat, Mihail Gorbaciov, Boris Yeltsin, Edward Kennedy, Norman Schwarzkopf, John Major, Bill Clinton, Theresa May si multi altii.

 

Printre calitatile acestui stilou de exceptie, putem remarca:

Accesorii din alama placate cu paladiu si clip din otel inoxidabil placat cu paladiu.

Capac din alama cizelat cu model chevron prin gravare laser de precizie, lacuit cu lac metalic de culoare burgundy. Modelul chevron este placat cu paladiu. Capacul se inchide prin infiletare.

Grip din alama placat cu paladiu.

Penita din aur masiv de 18K placata partial cu rodiu, avand in varf pastila de iridiu. Stiloul functioneaza atat cu cartuse, cat si cu convertor.

 

STILOU WATERMAN CARENE BLACK AND GOLD GT

Gama Waterman Carene poate fi descrisa prin acest citat deosebit: “Asa cum carena unui vas isi croieste drumul pe carari de ape, la fel de lin si, totusi, dinamic, va veti putea transforma gandul in scris cu ajutorul acestor instrumente ale preciziei si stilului”. Printre calitatile acestui model de stilou putem remarca:

Penita este confectionata din aur masiv de 18K.

Corpul din alama este lacuit cu mai multe straturi de lac negru.

Accesoriile sunt placate cu aur de 23K.

Stiloul este echipat cu cartus Waterman.

Mod de ambalare: caseta speciala cu insemnele producatorului.

 

STILOU PARKER SONNET ROYAL Chiselled Silver GT (argint masiv 925)

Colectia de stilouri exclusiviste Parker Sonnet face legatura dintre trecut si prezent, fiind considerata o veritabila punte peste timp ce reuseste sa aduca in zilele noastre o farama din faima si stralucirea casei producatoare de instrumente de scris de lux Parker. Printre detaliile pe care le putem remarca se inscriu si urmatoarele:

Accesorii din alama placate cu aur de 23K prin tehnologie PVD (Physical Vapor Deposition Systems). Clip din otel inoxidabil placat cu aur de 23K prin tehnologie PVD.

Capac din argint masiv 925 cizelat cu model clasic, partial lacuit cu lac negru. Capacul se inchide prin apasare.

Corp din argint masiv 925 cizelat cu model clasic, partial lacuit cu lac negru.

Grip din alama placat cu aur de 23K prin tehnologie PVD.

Penita din aur masiv de 18K placata cu aur de 23K prin tehnologie PVD, avand in varf pastila de iridiu. Stiloul functioneaza atat cu cartuse, cat si cu convertor.

 

Daca vrei sa oferi, odata cu aprecierea ta, unul dintre aceste modele de stilou sau alte instrumente de scris de lux produse de cele mai apreciate brand-uri din domeniu, “rasfoieste” colectia pe care ti-am pregatit-o si bucura-te de cele mai bune preturi!

 

 

 

Comentarii

Posteaza un comentariu