Categorii produse

Fii ingenios si foloseste acest produs de papetarie intr-un mod creativ!

Scris de: Viamond in: Papetarie la data de: Comentariu: 0 Accesari: 670

Iata care sunt cele mai ingenioase modalitati de a folosi notitele adezive! Citeste in continuare!

Inca nu se cunoaste adevarul despre cine a inventat post-it-urile. Se speculeaza ca bucatile de hartie colorate isi incep istoria in 1968, undeva prin SUA, din greseala unui om de stiinta de la compania 3M, Dr. Spencer Silver. Acesta intentiona sa dezvolte un adeziv rezistent, in schimb, a obtinut unul reutilizabil, sensibil la presiune.

Dar Alan Amron sustine ca el este cel care a facut aceasta descoperire. Povesteste ca in 1973 trebuia sa ii lase sotiei sale un bilet si, neavand cu ce sa il lipeasca, a improvizat dintr-o bucata de hartie si o guma de mestecat un post-it. De aici si pana la crearea acestui produs de papetarie nu a mai fost decat un pas.

Indiferent cine a venit primul cu aceasta idee geniala, trebuie sa recunoastem ca micile bucatele de hartie colorate si vesele ne usureaza activitatile zilnice. Se regasesc pe biroul oricarui angajat, elev, antreprenor sau chiar acasa. Ne ajuta sa fim ordonati, organizati si punctuali. Avand dimensiuni reduse, aceste produse de papetarie au schimbat modul in care comunicam. Spatiul de comunicare inseamna un gand, o idee sau o informatie importanta.

Iata care sunt cele mai ingenioase modalitati de a folosi notitele adezive:

Calendar pentru biroul tau

Spre deosebire de calendarul standard, cel realizat din post-it-uri este extrem de util, mai ales daca programul ti se modifica constant. Astfel, poti muta sau inlocui cu usurinta post-it-urile, iar programul tau va arata de fiecare data ingrijit si ordonat. Pentru a aduce un strop de culoare in biroul tau, foloseste-le pe cele multicolore. De asemenea, urmarind aceleasi reguli, aceste articole de papetarie iti sunt de folos si pentru organizarea programului celorlati.

Post-it cu nume

In cazul urmeaza sa organizezi o conferinta sau o sedinta si nu poti retine numele colegilor, aceste post-it-uri sunt ideale pentru a nota numele participantilor. Tot in cadrul sedintelor, se pot folosi in locul tablelor sau colilor de scris pentru a nota idei importante.

Biletele motivationale

Foloseste-te de aceste produse de papetarie pentru a nota orice gand, dorinta sau citat motivational. Lipeste-le pe un perete, pe oglinda sau de ce nu, chiar direct pe frigider. Fiind la vedere de fiecare data, iti gasesti rapid energia si motivatia de a face lucrurile la care visezi.

Mesaje simpatice

Cu un simplu post-it, un pix si cateva texte dragalase poti insenina ziua cuiva drag. Un mesaj simpatic lasat pe frigider sau alaturi de pachetelul pentru scoala, n-ai cum sa treci neobservat. Ai nevoie doar de putina inspiratie.

 Post-it-uri la nivel de arta

Stiai ca poti decora orice spatiu cu notes-urile adezive? Colorate sa fie! Asadar, imagineaza-ti cum ar fi ca personajul tau preferat din benzile desenate sa fie chiar la tine in living! Ia-ti o pauza si da frau imaginatiei cu ajutorul acestor produse de papetarie.

Pentru a-ti organiza mai eficient activitatile zilnice, foloseste notitele adezive, precum si alte produse de papetarie la cel mai bun raport calitate-pret, pe care le gasesti pe Viamond.ro. De asemenea, vei beneficia de livrare rapida, bonusuri, vouchere si produse cadou.

 

Taguri: papetarie viamond

Comentarii

Posteaza un comentariu