Categorii produse

Detii o sala de sport sau de fitness? Iata de ce sa o echipezi cu vestiare metalice!

Scris de: Viamond in: Vestiare Metalice la data de: Comentariu: 0 Accesari: 788

Un vestiar metalic isi gaseste cu usurinta utilitatea intr-o sala de fitness sau de antrenamente sportive, aducand utilizatorilor o serie de avantaje importante

Orice sala de sport sau fitness se defineste printr-o serie de factori care o pot departaja de concurenta. Unul din acesti factori il reprezinta siguranta obiectelor si echipamentelor sportive, dar si fiabilitatea si organizarea de care dispune.

Astfel, chiar daca este folosit intr-o gama vasta de domenii de activitate, un vestiar metalic isi gaseste cu usurinta utilitatea intr-o sala de fitness sau de antrenamente sportive, aducand utilizatorilor o serie de avantaje importante. Prin definitie, un vestiar metalic este o piesa de mobilier cu rolul de a depozita si pastra in siguranta diverse articole vestimentare, produse si obiecte personale, astfel incat posesorii sa se poata organiza cat mai bine in activitatea pe care o intreprind. 

De exemplu, o sala de fitness reprezinta locul ideal pentru un vestiar metalic, deoarece acestea permit depozitarea in siguranta a echipamentelor sportive detinute de cei care frecventeaza sala respectiva. Alaturi de simpla depozitare, exista, insa, si alte avantaje ale unui vestiar metalic! Iata care sunt acestea:

Ofera siguranta necesara

Orice persoana care frecventeaza o sala de antrenamente are nevoie sa isi lase bagajul in siguranta, pentru a nu se confrunta cu diverse neplaceri. De aceea, amplasarea unui vestiar metalic in interiorul cladirii este cea mai buna solutie pentru a combate aceste situatii. Un vestiar metalic dispune de incuietori specifice, care permit utilizatorilor sa isi protejeze bunurile de valoare. Astfel, o gama variata de articole, precum geanta de sport, hainele de schimb, telefonul, portofelul sau cheile vor fi tinute in siguranta in interiorul unui vestiar metalic!

Spatiul de depozitare oferit este generos si inteligent compartimentat

Un vestiar metalic dedicat domeniului sportiv trebuie sa fie special conceput, astfel incat sa vina in intampinarea nevoilor utilizatorilor. De exemplu, in perioada iernii, aceste piese de mobilier trebuie sa asigure spatiul necesar depozitarii hainelor voluminoase, specifice acestui anotimp. Fiind prevazut cu numeroase compartimente de tip "cuseta", un vestiar metalic este alegerea potrivita in acest caz. Mai mult, acesta poate dispune si de compartimente speciale, de tip "seif" sau cutie de valori, pentru bunurile personale ale celor care frecventeaza sala de sport.

Exista o multitudine de modele din care poti alege

Diversitatea este un alt avantaj de care se bucura aceste piese de mobilier. Un vestiar metalic poate fi intalnit intr-o mare varietate de forme, dimensiuni sau dotari, astfel incat tu sa poti alege modelul preferat, in functie de necesitatile afacerii tale! Spre exemplu, pentru un club sportiv sau o sala de fitness sau aerobic, poti alege un vestiar metalic cu bancuta, care permite o schimbare mai usoara atat a pantalonilor, cat si pantofilor. Alaturi de aceasta extra-dotare, un vestiar metalic poate dispune de bara pentru umerase, carlige si agatatori pentru haine, polita in partea superioara si compartimentare separata pentru haine curate/murdare.

Poate fi personalizat

Orice club de fitness care doreste sa se evidentieze prin serviciile pe care le ofera, va avea interesul de a oferi clientilor conditiile cele mai bune. Astfel, poti comanda un vestiar metalic personalizat chiar cu logo-ul companiei tale! In plus, acesta poate avea acoperis inclinat, fante de aerisire pentru o mai buna circulatie a aerului, polite suplimentare sau alte extra-dotari.

De aceea, inainte de achizitionarea unui vestiar metalic de calitate pentru sali de fitness sau de sport, masoara bine dimensiunile spatiului disponibil, iar in acelasi timp, sa se armonizeze cu restul dotarilor din incapere. Consultantii nostri iti stau la dispozitie cu oferte si multe informatii, asa ca nu ezita si contacteaza-ne!

Comentarii

Posteaza un comentariu