Categorii produse

Iata ce trebuie sa stii inainte sa achizitionezi un vestiar metalic!

Scris de: Viamond in: Vestiare Metalice la data de: Comentariu: 0 Accesari: 1010

Este posibil ca multitudinea detaliilor tehnice, dar si oferta extrem de variata care exista pe piata, sa te puna in dificultate in momentul in care vrei sa achizitionezi un vestiar metalic. Nu iei in considerare achizitionarea unui vestiar metalic in fiecare zi, de aceea atunci cand o faci, trebuie sa te asiguri ca acesta va fi o investitie pe termen lung.

Este posibil ca multitudinea detaliilor tehnice, dar si oferta extrem de variata care exista pe piata, sa te puna in dificultate in momentul in care vrei sa achizitionezi un vestiar metalic. Nu iei in considerare achizitionarea unui vestiar metalic in fiecare zi, de aceea atunci cand o faci, trebuie sa te asiguri ca acesta va fi o investitie pe termen lung.

Un vestiar metalic este foarte practic si eficient, de aceea il poti utiliza cu usurinta in diferite domenii de activitate, in functie de nevoile tale. Asadar, il poti gasi in institutii in care angajatii folosesc uniforme sau unde exista nevoia de schimbare a vestimentatiei, cel putin o data pe zi. Prin urmare, un vestiar metalic isi gaseste utilitatea in restaurante, cadre medicale, centre comerciale, sali de sport, cadre militare, birouri sau chiar in garajul unde ne depozitam ustensile si scule.

Spre deosebire de alte materiale, precum metalul, lemnul sau plasticul, un vestiar metalic fabricat din tabla de otel profilata, cu o grosime de 0,6 mm va fi intotdeauna mai rezistent si va avea o durata de viata mai mare. Pe langa rezistenta in timp a acestuia, va trebui sa te orientezi si in functie de utilitatea sa pentru a gasi modelul potrivit.

Astfel, un vestiar metalic vine in sprijinul activitatilor desfasurate de catre profesori si elevi, oferind posibilitatea de a depozita obiectele personale in siguranta si la indemana. Iar aici regasim acel tip de vestiar metalic de forma dulapurilor casetate ce pot oferi si suport de eticheta pe usa, sistem de inchidere cu doua chei si maner prevazut cu gaura pentru lacat.

Pentru situatiile in care este nevoie sa se schimbe garderoba de cel putin doua ori pe zi, un model de vestiar metalic cu bancuta este cea mai inspirata alegere. Pe langa confortul oferit in timpul schimbarii hainelor, acest tip de vestiar metalic mai poate fi prevazut cu polita la partea superioara, bara pentru umerase si carlig, structura realizata din cadru de teava sudata cu picioruse de plastic.

Daca te regasesti in una din situatiile de mai sus si intentionezi sa iti achizitionezi unul sau mai multe vestiare metalice, iata cateva lucruri pe care trebuie sa le stii:

  1. Un vestiar metalic fabricat din tabla de otel, profilata, cu o grosime de 0,6 mm iti ofera numeroase avantaje pentru un pret accesibil, iar avantajele acestuia sunt durabilitatea, rezistenta si siguranta.
  2. In functie de spatiul disponibil, poti opta pentru un vestiar metalic compact cu 1-2-3 usi, simplu sau cu perete interior despartitor, vestiar cusetat sau scolar cu 2-4-6-8 usi, etc.
  3. Pentru a te asigura de investitia facuta, alege produse cat mai bine configurate si complet echipate cu fante de aerisire in acoperis, raft in partea superioara cu bara pentru umerase, suport pentru umbrela, polita, agatatori tip carlig, alte tipuri de inchideri, etc.
  4. Pentru a evita rugina, alege un vestiar metalic cu picioare, care sa iti permita sa cureti spatiul de sub el. De asemenea, daca nu doresti ca incaperea sa fie amenajata cu modele de vestiare metalice clasice, de culoare gri, te poti orienta spre modelele colorate, care sunt mai atractive din punct de vedere vizual.
  5. Incearca sa optezi pentru vestiare gata asamblate, deoarece montarea acestora poate fi cu adevarat problematica.

Pentru a putea alege modelul de vestiar potrivit necesitatilor tale, viziteaza magazinul online Viamond.ro si bucura-te de livrare gratuita!

Comentarii

Posteaza un comentariu