CategoriiDescarca oferta Papetarie

Puncte cadou

Reduceri ViaPoint - birotica, papetarie

Produse Parker si Waterman

Instrumente de scris Lux (Parker, Waterman) Instrumente de scris Lux (Parker, Waterman) Instrumente de scris Lux (Parker, Waterman) Instrumente de scris Lux (Parker, Waterman)

ViaPoints

ViaPoints, reduceri la produse de papetarie si birotica


www.viamond.ro
vine in intampinarea clientilor sai rasplatindu-le fidelitatea prin puncte ViaPoints si un calendar de birou printabil ce include codul pentru punctele de fidelitate ViaPoints.

Odata cu finalizarea primei comenzi veti primi un cod pentru punctele de fidelitate ViaPoints care include o reducere de 3%. Aceasta reducere va fi mentinuta pentru orice comanda lansata pe site-ul www.viamond.ro.


La fiecare noua comanda pe site-ul www.viamond.ro utilizand codul primit, in comanda dumneavoastra se genereaza automat reducerea de 3% aplicabila imediat sau existand posibilitatea de acumulare a punctelor ViaPoints  si utilizarea acestora la comenzile ulterioare.


Valoarea unui punct ViaPoints  este de 0,50 bani.


Punctele de fidelitate ViaPoints  se pot utiliza doar la achizitia produselor de birotica si papetarie aflate pe site-ul www.viamond.ro.


Produsele care au deja un discount aplicat sau sunt in promotie nu beneficiaza de reduceri suplimentare (cum ar fi punctele de fidelitate ViaPoints).

ViaPoints, reduceri la produse de papetarie si birotica

Cos cumparaturi

Produse in cos:
0
  buc

Total:
0,00
  RON
Comanda minima este de
130 RON fara TVA !

Contact

Tel.: +40 (021) 31 05 488
  +40 (021) 31 05 475
 
Mobil:  0744 30 48 46
  0740 78 79 98
 
Email:  contact@viamond.ro
  vanzari@viamond.ro
 

Viamond.ro pe Facebook


Autentificare


Premii surpriza

Inscrie-te in cursa premiilor surpriza!!! Inscrie-te in cursa premiilor surpriza!!! Inscrie-te in cursa premiilor surpriza!!!

Promotia saptamanii!

Livrare gratuita papetarie Hai la scoala!!! Livrare gratuita in tara

Newsletter


Plati online