Categorii produse

Iata cum sa ordonezi spatiul de lucru in mod eficient!

Scris de: Viamond in: Papetarie la data de: Comentariu: 0 Accesari: 842

E momentul pentru o curatenie generala la birou! Descopera cum sa ordonezi produsele de papetarie si birotica pentru a te bucura de un mediu aerisit!

In perioadele foarte aglomerate de la birou, curatenia si ordinea nu mai sunt in lista prioritatilor. Daca ai un deadline care se apropie si vrei sa duci task-urile profesionale la bun sfarsit, probabil ca nu vei mai tine cont de locul fiecarui pix sau de aranjarea tuturor actelor si fiselor in dosare, mape si bibliorafturi

Cu toate acestea, in momentele de respiro, organizarea produselor de papetarie si birotica pe care le folosesti este cea mai buna activitate pe care o poti alege. Pe langa un mediu de lucru curat si “aerisit” de care te vei bucura dupa curatenia generala, organizarea accesoriilor de birou te va ajuta sa iti iei gandul de la activitatile profesionale si de la stresul care poate veni odata cu termenele-limita. 

Fie ca lucrezi de acasa sau de la sediul firmei, organizarea periodica a accesoriilor te va ajuta sa descoperi consumabilele care s-au terminat, obiectele de care mai este nevoie si noi moduri de a imbunatati organizarea intregului spatiu pe care il folosesti. 

Daca vrei sa iti desfasori activitatea intr-un mediu ordonat si daca nu-ti mai place sa rascolesti printre obiectele de papetarie pentru a gasi ce-ti trebuie, in randurile de mai jos vei descoperi cateva sfaturi utile in organizarea eficienta a spatiului de lucru! 

Depoziteaza separat obiectele pe care nu le folosesti in mod frecvent 

Exista articole de birotica si papetarie care iti trebuie in fiecare zi si altele de care nu ai nevoie chiar atat de des. Daca le vei tine pe acestea din urma intr-un loc separat, precum o cutie de arhivare sau un spatiu de depozitare, cu siguranta nu vei uita de ele, nu te vor mai incurca si te vei bucura de mai mult loc pe birou. Pune deoparte actele, bibliorafturile, dosarele, capsatoarele, perforatoarele si tot ce nu trebuie sa fie permanent la indemana. 

Alege accesoriile potrivite 

Dupa ce ai organizat obiectele si documentele pe care nu le utilizezi foarte des, a venit momentul sa faci ordine printre cele care iti sunt de folos in fiecare zi. Locul produselor indispensabile de papetarie trebuie sa fie in zona biroului, la indemana, insa acestea pot fi organizate in mod eficient folosind suporturi si organizatoare speciale. Pixurile, creioanele, agrafele, notitele autoadezive, cartile de vizita si alte accesorii indispensabile pot fi ordonate in cel mai simplu mod cu putinta.  

Pe deasupra, pentru organizarea si sortarea documentelor si actelor pe care le pastrezi, poti folosi mape si bibliorafturi, intrucat sunt extrem de eficiente si practice, iar piesele de mobilier pentru depozitare (dulapuri si fisete metalice) sunt special concepute in functie de dimensiunile bibliorafturilor. Achizitioneaza aceste accesorii in diverse culori si vei reusi atat sa sortezi eficient, cat si sa dai o nota personala spatiului tau de lucru. 

Mentine un stoc bun de consumabile 

Daca lucrezi de la sediul firmei si echipa din care faci parte este una numeroasa, produsele de papetarie se vor consuma intr-un ritm foarte rapid. Astfel, asigura-te ca ai un stoc consistent! Chiar si atunci cand lucrezi de acasa, nu iti permiti sa ramai fara accesorii de papetarie tocmai in mijlocul unui proiect sau task. 

Hartia de scris, caietele, materialele tipizate, cuburile de hartie, notitele autoadezive, plicurile si toate celelalte obiecte foarte necesare in activitatea de zi cu zi pot fi achizitionate online, simplu si rapid, de pe site-ul nostru! Livrarea se face in cel mai scurt timp cu putinta, iar promotiile periodice pe care le desfasuram te vor ajuta sa gestionezi mult mai bine bugetul de achizitii.

Comentarii

Posteaza un comentariu