Categorii produse

De Sarbatori, ofera-le persoanelor dragi stilouri de lux!

Scris de: Viamond in: Papetarie la data de: Comentariu: 0 Accesari: 678

De Sarbatori, ofera-le celor dragi stilouri de lux! Iata 5 modele deosebite

Cea mai frumoasa perioada a anului se apropie si trebuie sa pregatesti cadourile pentru cei dragi. Sarbatorile de iarna iti ofera ocazia perfecta pentru a-i revedea pe oamenii importanti din viata ta si pentru a le oferi cadouri deosebite, care sa le aminteasca mereu de tine.

Daca iti doresti sa-i impresionezi pe apropiatii tai, ofera-le, de Sarbatori, stilouri de lux. Orice persoana are nevoie de instrumente de scris, iar daca acestea sunt premium, vor fi folosite de fiecare data cu placere. Un stilou de calitate superioara este un cadou original, rafinat si extrem de util!

Iata cateva stilouri de lux pe care le poti oferi celor dragi:

1. Stilou Waterman Carene Standard Obsession Blue ST - 1.699,32 Lei

Acesta este un stilou cu care nu ai cum sa dai gres! Este fabricat din alama cu multistraturi de lac albastru si are o penita din aur masiv de 18K, placata cu rodiu. Stiloul functioneaza atat cu cartuse, cat si cu convertor, iar mecanismul este tip twist (rasucire).

Daca esti in cautarea unor stilouri de lux cu un design desavarsit, acest model poate fi o optiune excelenta. Persoana care il va primi in dar, de Sarbatori, va fi cu siguranta impresionata!

2. Stilou Parker Sonnet Royal Chiselled Silver PGT (argint masiv 925) - 1.645,06 Lei

Atunci cand studiezi colectia noastra de stilouri de lux, nu poti trece cu vederea stiloul marca Parker. Are un model asimetric contemporan si accesorii din alama, placate cu aur roz de 23K. Capacul si corpul acestui instrument de scris sunt din argint masiv 925, iar penita este fabricata din aur de 18K, fiind placata, totodata, cu aur roz de 23K.

Eleganta acestui stilou poate impresiona pe oricine! Comanda-l de pe site-ul nostru si fa-i o surpriza unei persoane importante din viata ta!

3. Stilou Waterman Carene Glossy Red ST - 1.180,78 Lei

Un alt stilou care merita toata atentia ta este cel creat de brandul consacrat Waterman. Stiloul are penita din aur masiv de 18K si corpul din alama lacuita cu multistraturi de lac rosu. Culoarea intensa il face potrivit pentru reprezentantele sexului frumos, asadar, daca vrei sa impresionezi o femeie, nu ezita sa ii oferi de Craciun acest stilou premium!

4. Stilou Parker Sonnet Royal Metal & Pearl CT - 1.130,98 Lei

In gama noastra de stilouri de lux vei gasi si acest model demn de remarcat. Este fabricat din alama, iar penita este realizata din aur masiv de 18K, placata integral cu paladiu. Stiloul functioneaza atat cu cartus, cat si cu convector, fiind foarte usor de folosit si transportat.

In plus, are un model rafinat, care poate satisface chiar si cele mai pretentioase gusturi. Alege-l pentru o persoana deosebita din viata ta si fa-i o surpriza memorabila de Sarbatori!

5. Stilou Waterman Charleston Ebony Black GT - 783,17 Lei

Daca esti in cautarea unui stilou elegant la un pret accesibil, iti poti indrepta atentia catre acest model. Are un design clasic care denota finete si rafinament, fiind potrivit, mai ales, pentru barbati. Penita este realizata din aur masiv de 18K, iar accesoriile sunt placate cu aur de 23K (descopera aici ce alte instrumente de scris gasesti pe Viamond.ro).

Impresioneaza-ti partenerul de viata cu acest stilou elegant si bucura-te de reactia lui! Cu siguranta va aprecia gestul tau si se va bucura la maximum de cadoul pe care l-a primit!

Comentarii

Posteaza un comentariu