Categorii produse

Care sunt instrumentele de scris pe care le gasesti la Viamond?

Scris de: Viamond in: Papetarie la data de: Comentariu: 0 Accesari: 306

Descopera oferta Viamond in materie de instrumente de scris, si nu numai! Descopera ofertele speciale si profita si tu acum!

Tastele zboara, scrisul ramane - adaptarea Viamond a celebrului proverb latin

Cu siguranta ai auzit celebrul dicton latin "Verba volant, scripta manent" (Vorbele zboara, scrisul ramane). Aceasta fraza pare sa fi fost rostita pentru prima oara de imparatul Caius Titus in Senatul roman, sugerand ca vorbele rostite ar putea fi usor uitate sau rastalmacite, pe cand documentele reprezinta o proba clara si aduc siguranta. 

De altfel, se considera ca aceasta expresie sta la baza intemeierii contractelor, care presupun o intelegere ferma in locul uneia orale. In prezent, proverbul se foloseste in momentul in care trebuie stabilit un anumit lucru, fiind intotdeauna preferata varianta scrisa in detrimentul celei rostite.

La Viamond, am schimbat putin acest dicton, intrucat vrem sa reliefam faptul ca, desi traim in epoca digitala, a laptop-urilor si a smartphone-urilor, mesajul scris nu va muri niciodata. De aceea, sub deviza "Tastele zboara, scrisul ramane", ne-am gandit sa iti prezentam, intr-o maniera originala, instrumentele de scris din oferta noastra. 

Ne laudam cu nu mai putin de 34 de subcategorii, de la pixuri si creioane, la markere, stilouri si instrumente de scris de lux. Toate acestea provin de la branduri renumite la nivel international, precum Donau, Edding, Faber Castell, Herlitz, Parker sau Pelikan.

Iata, in continuare, cum se impart instrumentele de scris din oferta noastra:

In functie de tipul produsului:

- pixuri (fara mecanism, cu mecanism, cu gel);

- rollere si linere;

- stilouri;

- instrumente de scris de lux;

- creioane (mecanice, colorate, grafit, pastel);

- markere (nepermanente, permanente, vopsea);

- desen tehnic;

- rezerve;

- textmarkere;

- seturi speciale/exclusive pentru desen;

- gelatos;

In functie de grosimea scrierii: 

- fina;

- medie;

- groasa;

In functie de producator:

- Bic;

- Carioca;

- Diplomat;

- Donau;

- Edding;

- Faber Castell;

- Forpus;

- Herlitz;

- Kores;

- Noki;

- Parker;

- Pelikan;

- Penac;

- Post-it;

- Rotring;

- Schneider;

- Senator;

- Sharpie;

- Stabilo;

- Waterman etc.

In functie de culoare: 

Aici ar fi prea mult de enumerat, asa ca ne rezumam la a-ti spune ca la Viamond gasesti instrumente de scris in toate culorile imaginabile, de la negru si albastru, la verde, galben, portocaliu, roz, ba chiar si nuante originale precum albastru peacock, bordeaux, stainless steel sau galben+roz. Cat despre culoarea produsului, aceasta variaza si ea de la negru si argintiu, la alb, multicolor sau chiar transparent.

In functie de pret:

In ceea ce priveste preturile, acestea variaza de la sub un leu, in cazul pixurilor sau creioanelor simple, la 14.805 lei, in cazul stiloului editie limitata Lighthouse of Alexandria, cu penita din aur de 18 carate.

De altfel, in oferta noastra figureaza unele dintre cele mai pretioase stilouri, pe care orice director sau colectionar si le-ar dori in buzunarul de la pieptul sacoului lor. Stiind ca pretul acestora poate fi uneori prohibitiv, magazinul nostru online desfasoara numeroase promotii la pixuri, rollere si stilouri Parker si Waterman.

Nu in ultimul rand, pe langa instrumente de scris, trebuie sa stii ca Viamond iti pune la dispozitie si radiere, corectoare, ascutitori, accesorii speciale pentru artisti etc.

Comentarii

Posteaza un comentariu