Categorii produse
Filtre produse (21 produse)
Filtre active

Pret

75RON - 7095RON

Daca ai nevoie de o compartimentare eficienta a spatiului de lucru, alege panourile despartitoare de la Viamond.ro, cu ajutorul carora poti expune prezentari si fotografii, conferind incaperii un design deosebit. Realizate din materiale de cea mai buna calitate, textile sau pasla, panourile despartitoare din oferta noastra sunt exact ce ai nevoie pentru o prezentare de succes. 

O compartimentare eficienta se realizeaza cu ajutorul peretului despartitor acrilic transparent, cu sau fara banda magnetica. Fie ca alegi un perete despartitor cu tabla alba magnetica sau un panou de expunere pliabil Magnetoplan, incaperea in care va fi amplasat va capata un aer special, fiind ideal pentru holurile de intrare in hoteluri, centre de congrese sau sali de conferinta.

 

Misiunea noastra este de a-ti proteja bugetul si a-ti pune la dispozitie solutii eficiente care sa sprijine activitatea de zi cu zi a companiei tale. Avem o experienta de peste 25 ani in domeniu, fiind un partener de incredere pentru firmele cu care am colaborat de-a lungul timpului. 

Comanda acum panouri despartitoare la cel mai bun raport calitate-pret si beneficiaza de nenumarate avantaje: livrare rapida, calitate ireprosabila, bonusuri, vouchere si produse cadou.

Subcategorii

Ultimele noutati de pe blog

Alte articole interesante