Categorii produse

Trei modele de distrugatoare de documente pentru confidentialitatea actelor firmei tale

Scris de: Viamond in: Papetarie la data de: Comentariu: 0 Accesari: 641

In acest articol, vom vorbi despre aparatele care se regasesc in oferta noastra si care te ajuta sa scapi de documentele care nu iti mai trebuie. Este vorba despre distrugatoarele de documente

Uneori, sa distrugi poate fi la fel de important precum sa creezi. Daca ne referim la activitatea dintr-o firma, fie ea mai mica sau mai mare, exista doua motive principale pentru care anumite acte, contracte sau alte documente trebuie distruse dupa o anumita perioada de timp. In primul rand, acestea vor ajunge sa ocupe foarte mult spatiu si este nevoie de o modalitate prin care sa fie eliminate, pentru a nu acapara intregul sediu si a face loc altora noi. In al doilea rand, multe dintre aceste documente nu pot fi pur si simplu aruncate la gunoi, intrucat contin date sensibile, personale si poate chiar confidentiale. Din acest motiv, este nevoie de o modalitate speciala de a le distruge.

 

In acest articol, vom vorbi despre aparatele care se regasesc in oferta noastra si care te ajuta sa scapi de documentele care nu iti mai trebuie. Este vorba despre distrugatoarele de documente, iar, in continuare, vom vedea care sunt caracteristicile modelelor oferite de furnizorul tau preferat de papetarie si birotica din Romania.

 

Inca de la inceput, trebuie precizat ca aceste dispozitive din domeniul biroticii nu se limiteaza la distrugerea hartiei, ci functioneaza si pentru CD-uri, DVD-uri, carduri si chiar capse. Ele au trei moduri de taiere: strip cut (fasie), cross cut (confetti) si micro cut (particule foarte mici). In ceea ce priveste capacitatea de taiere, aceasta variaza intre 1-9 coli si 700-799 de coli, pentru modelele cele mai performante.

 

Volumul cosului unui distrugator de documente poate fi de 5-15 litri pana la 101-145 de litri, pentru cele mai mari astfel de produse. Dispozitivele din oferta Viamond provin exclusiv de la branduri recunoscute la nivel international, printre care Dahle, Kobra, Pelikan si Rexel.

 

Iata, mai jos, trei exemple de distrugatoare de documente, cu preturi si caracteristici extrem de diferite, pentru a-l alege pe cel potrivit pentru tine:

 

1. Distrugator de documente Fellowes P-25 - 123,89 de Lei

 

Tip de taiere: fasii / Latimea fantei: 220 de milimetri / Volum cos: 11 litri / Ciclu de lucru: 2 minute (cu 25 de minute pauza) / Dimensiuni: 299x286x153 de milimetri.

 

Acest model se remarca prin functia de auto-start, dar si dimensiunile reduse, care il fac ideal pentru un birou mic, dar si pentru uz casnic. Capacitatea maxima recomandata de documente distruse este de 100 de coli pe zi.

 

2. Distrugator de documente Kobra +1 SS7 - 929,99 de Lei (pret redus de la 1.151,67 de Lei)

 

Tip de taiere: strip cut / Volum cos: 38,5 litri / Dimensiuni: 390x300x590 de milimetri / Functii: automatic, start, stop, inainte, inapoi.

 

Pe langa hartii, acest aparat distruge si CD-uri, DVD-uri, capse metalice, carduri din plastic si agrafe metalice. Motorul profesional si rezistent are o functionare silentioasa si poate fi utilizat continuu, fara supraincalzire. Aparatul este dotat cu un sistem inteligent de economie a energiei, cu consum zero in modul stand by.

 

3. Distrugator de documente Rexel Auto+ 600M Micro Cut - 10.930,49 de Lei

 

Tip de taiere: micro cut / Volum cos: 80 de litri / Ciclu de lucru: 2 minute (cu pauza).

 

Acest distrugator iti ofera nivelul maxim de securitate (P5), taind pana la 660 de coli in bucati tip particule (2x15 milimetri). Aparatul este dotat cu functie inteligenta antiblocare a hartiei si nu trebuie sa indepartezi capsele sau agrafele de hartie.

Comentarii

Posteaza un comentariu