Categorii produse

Top 3 produse de papetarie pentru organizare si arhivare!

Scris de: Viamond in: Papetarie la data de: Comentariu: 0 Accesari: 804

Vrei un birou profi? Iata 3 tipuri de produse de papetarie care se vor dovedi decisive in organizarea eficienta a biroului tau!

Iata cum trebuie sa arate un birou profi! Top 3 produse de papetarie pentru organizare si arhivare!

Indiferent daca ai o functie de executie sau conducere intr-o companie, biroul nu reprezinta doar spatiul pe care il folosesti zilnic pentru a-ti desfasura activitatile profesionale, ci si imaginea firmei respective sau chiar imaginea personala. 

Tocmai de aceea, este foarte important ca spatiul tau de lucru sa fie organizat in mod eficient. Pe langa eficienta, o organizare buna va asigura si un aspect placut spatiului de lucru. De cele mai multe ori, un birou dezordonat, pe care se afla imprastiate tot felul de documente, hartii si alte articole de papetarie creeaza o impresie negativa unui client sau colaborator care te viziteaza la locul de munca, asadar evita situatiile de acest gen! 

Fie din cauza neglijentei, fie din cauza lipsei de timp, cele mai multe birouri ajung sa suporte, mai devreme sau mai tarziu, dezordinea. Aceste conditii vor crea un dezavantaj atat din punct de vedere al aspectului incaperii, cat si din perspectiva productivitatii persoanelor ce folosesc respectivul spatiu de lucru. 

Tocmai de aceea, randurile de mai jos iti vor indica 3 tipuri de produse de papetarie care se vor dovedi decisive in organizarea eficienta a biroului tau. Iata care sunt acestea! 

Dosare si mape din carton pentru arhivarea documentelor 

Produsele de papetarie pentru organizare si arhivare cuprind dosare cu sina, dosare incopciate, dosare de tip plic si simple, mape A4 si altele. In functie de necesitatile spatiului si preferintele tale vis-a-vis de functionalitate, opteaza pentru varianta care te poate ajuta cel mai bine sa scapi de hartiile imprastiate pe tot biroul si sa lucrezi la capacitate maxima. 

Bibliorafturi pentru organizarea si arhivarea dosarelor 

In functie de dimensiunile companiei din care faci parte, volumul de lucru si, respectiv, numarul de documente indosariate vor presupune gasirea unei solutii de organizare aparte. Astfel, bibliorafturile iti vor permite sa clasifici cat mai eficient dosarele si mapele: cronologic, pe domenii sau pe culori. 

Desi foarte simple, aceste produse de papetarie iti vor usura foarte mult munca. Mai mult decat atat, avand un design elegant ce cuprinde diferite nuante sau formate (A4, A5), bibliorafturile dau un aer profi biroului tau. 

In varianta plastifiata, aceste produse de papetarie vor reprezenta o investitie minima pentru o solutie completa in ceea ce priveste organizarea si arhivarea dosarelor, avand o durata mare de viata si fiind rezistente la factori degradanti. Herlitz, Leitz, Esselte, Elba, Noki sau Donau se numara printre cei mai buni producatori in domeniu, iar oferta noastra de papetarie si birotica iti pune la dispozitie produse din cele mai noi colectii ale acestor branduri. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site si sa comanzi modelul dorit. 

Cutii de arhivare pentru coli de hartie, dosare, bibliorafturi sau alte articole de papetarie

Bibliorafturile la care nu ai nevoie de acces periodic si nu numai pot fi depozitate cu succes folosind cateva cutii de arhivare. Foarte practice si eficiente, acestea te vor ajuta sa-ti ordonezi spatiul de lucru cat ai clipi! Poti folosi cutii de arhivare pentru a depozita anumite ustensile de birotica si papetarie pe care le folosesti mai rar, economisind spatiu. 

Totodata, aceasta varianta simpla de organizare iti va permite sa economisesti sume importante, deoarece aceste cutii au preturi accesibile, fiind disponibile intr-o gama variata de forme si dimensiuni.

Pe langa aceste produse de papetarie pentru organizare si arhivare, solutiile pe care le ai la indemana cuprind si suporturi pentru dosare, sisteme de arhivare de tip mobilier sau fisiere rotative si clasoare. 

Totodata, nu uita ca un birou profi nu trebuie sa duca niciodata lipsa de cosumabile: hartie A4, notite autoadezive, carti de vizita si instrumente de scris. Indiferent de necesitatile pe care le ai atunci cand lucrezi intr-un birou, oferta noastra iti va pune la dispozitie produsele potrivite! 

Comentarii

Posteaza un comentariu