Categorii produse

Servieta barbati – Accesoriul din garderoba unui domn cu stil!

Scris de: Viamond in: Root la data de: Comentariu: 0 Accesari: 667

Dincolo de faptul ca este un accesoriu extrem de util, o servieta este detaliul de care ai nevoie pentru ca tinuta ta sa fie in pas cu tendintele actuale si pentru a avea un aer select. Daca vrei sa gasesti un model masculin de servieta, ai ajuns unde trebuie pentru ca aici vei gasi doar produse de calitate superioara, ideale pentru birou.

Pentru ca barbatii moderni poarta serviete din piele, realizate cu atentie la detalii, Viamond ti-a pregatit cele mai bune serviete pentru birou, in stil business. Cu diferite forme, texturi si multiple compartimente, geanta de birou va deveni instantaneu accesoriul tau preferat, de care nu iti vei dori sa te mai desparti. 

Descopera, in continuare, doar cateva modele de servieta barbati puse la dispozitie de Viamond. Acestea sunt usoare, se pliaza pe un stil smart-casual/elegant si pot fi purtate in fiecare zi. Calitatea lor superioara le face deosebit de rezistente, motiv pentru care te vei putea bucura de acestea timp indelungat.

Servieta pentru barbati, piele clasica, Milano 551

Acest model de servieta pentru barbati este realizata integral din piele naturala Buffalo si tesatura Duratex. Este prevazuta cu maner solid invelit in piele si capac. Dispune de doua buzunare, unul exterior fata si unul exterior spate cu fermoar. De asemenea, contine doua compartimente interioare cu sase buzunare interioare pe care le poti folosi pentru depozitarea diferitelor obiecte, precum telefonul, cardurile, pasaportul si multe altele.

Servieta din piele naturala de inalta calitate, DESQ 3620

Pentru un plus de eleganta, alege aceasta servieta realizata din piele naturala de inalta calitate. Accesoriul contine doua compartimente, unul prevazut cu organizator pentru instrumente de scris, carti de credit/carti de vizita si celalalt cu un buzunar interior care se inchide cu fermoar. Disponibila pe negru, servieta include o curea pentru umar, care este detasabila si ajustabila.

Servieta din piele Cargo City 509

Ideala pentru cei care au mai multe obiecte de depozitat, aceasta servieta din piele contine un buzunar in spate cu fermoar, dar si trei compartimente interioare cu sase buzunare multifunctionale pentru telefon, pasaport, carduri, stilou si altele. 

Servieta este confectionata din piele naturala By Cast, finisare Vachetta. In plus, captuseala este realizata integral din bumbac sau piele ecologica presata "maialino". Modelul este disponibil in varianta neagra sau maro.

Servieta pentru barbati, piele, Banker Milano 552

Indispensabila din garderoba unui domn elegant, servieta cu capac are doua buzunare exterioare in fata, un maner solid invelit in piele si patru picioruse metalice pentru baza. Eleganta si multifunctionala, aceasta este realizata din piele naturala Buffalo si tesatura Duratex.

Servieta pentru barbati, piele, Venezia 580

In cazul barbatilor care sunt mereu pe fuga, dar vor sa aiba un aspect elegant, servieta din piele Venezia este solutia ideala! Incapatoare si functionala, acesta are un buzunar exterior cu fermoar in spate, unul in fata si trei compartimente interioare. In acestea din urma, sunt incluse patru buzunare interioare pentru carduri, trei suporturi pentru stilou si un buzunar intern. 

In plus, designul servietei este modern si chic. Aceasta are capac, maner solid invelit in piele, maner lung detasabil, flexibil si ajustabil, dar si o baza intarita cu cinci picioruse metalice. Poti achizitiona acest accesoriu pe negru sau maro.

In magazinul nostru online, te asteapta nenumarate alte modele de serviete, precum si genti, rucsacuri si multe alte accesorii. Alege acum toate produsele de care ai nevoie si te vei prezenta la birou cu stil in fiecare zi!

Comentarii

Posteaza un comentariu