Categorii produse

7 situatii in care sistemul de rafturi metalice este ideal!

Scris de: Viamond in: Dulapuri metalice la data de: Comentariu: 0 Accesari: 482

Exista mai multe motive pentru care gama de rafturi metalice este o optiune perfecta pentru majoritatea mediilor de lucru. Nu numai ca acestea pot satisface necesitatile de depozitare ale activitatii, dar reprezinta si o solutie tehnica durabila, versatila si “prietenoasa cu bugetul” afacerii. Iata, asadar, necesitatile profesionale comune care sunt adresate in mod ideal de rafturi metalice! 

Exista mai multe motive pentru care gama de rafturi metalice este o optiune perfecta pentru majoritatea mediilor de lucru. Nu numai ca acestea pot satisface necesitatile de depozitare ale activitatii, dar reprezinta si o solutie tehnica durabila, versatila si “prietenoasa cu bugetul” afacerii. Iata, asadar, necesitatile profesionale comune care sunt adresate in mod ideal de rafturi metalice

Depozitarea obiectelor grele 

Spre deosebire de rafturile din plastic sau din PAL, cele metalice pot sustine o greutate foarte mare pe fiecare nivel. Astfel, spatiul din depozit sau din birou poate fi folosit mult mai eficient, intrucat poti incarca rafturile pe inaltime, folosind o suprafata mai mica din incapere. In cazul marilor depozite comerciale sau industriale, paletii se organizeaza folosind exclusiv rafturi fabricate din metal. 

Depozitarea documentelor 

Desi tehnologia moderna poate stoca informatia fara a folosi foarte mult spatiu, majoritatea afacerilor inca trebuie sa pastreze documentele importante timp de foarte multi ani. Daca vrei sa organizezi spatiul de depozitare intr-un mod eficient, poti folosi cutii de depozitare pentru sortarea actelor, iar rafturile metalice vor acomoda aceasta solutie in mod ideal. Greutatea de pe raft poate deteriora mobilierul din lemn sau plastic, insa daca alegi modele metalice, nu vei avea griji referitoare la rezistenta structurii. 

Medii de depozitare cu temperaturi speciale 

Exista multe medii speciale de depozitare, precum camerele frigorifice sau incaperile in care sunt tinute serverele departamentelor de IT. Intrucat produsele si obiectele respective au necesitati specifice, rafturile din lemn nu vor corespunde intrutotul. Astfel, temperaturile extreme nu deterioreaza rafturile din metal, iar structura acestora permite o buna ventilare si nu va favoriza acumularea condensului. 

Depozitarea produselor perisabile 

In cazul unei bucatarii industriale, singurele unitati de depozitare folosite sunt rafturile metalice. Pe langa ventilarea mult mai buna a produselor (care mentine prospetimea), acestea sunt potrivite si din perspectiva igienei. Metalul nu permite acumularea bacteriilor, intrucat poate fi spalat si dezinfectat foarte simplu. In plus, structura “aerisita” va fi ideala atat in conditii de temperatura foarte ridicata, cat si in cazul temperaturilor foarte scazute. 

Depozitare in scopuri comerciale 

Gama de rafturi fabricate din metal este deja un standard pentru industria de retail. Pe langa modul simplu de asamblare si versatilitatea pe care o ofera, acestea au un aspect simplu, discret si “curat”. Astfel, se integreaza perfect in strategiile de “visual merchandising” dezvoltate de marile lanturi de magazine. 

Depozitarea produselor si substantelor periculoase 

Produsele si substantele corozive sunt utilizate in majoritatea mediilor de lucru industriale. Astfel, ultimul lucru pe care il vrei este ca rafturile sa cedeze sub actiunea lenta a substantelor toxice sau sub greutatea produselor depozitate. Indiferent ca este vorba de butoaie, sticle sau alte recipiente, o structura de rafturi metalice va fi potrivita pentru a le depozita in siguranta. 

Depozitarea pieselor si angrenajelor 

Indiferent ca este vorba de atelierele de mecanica sau de magazinele de piese, rafturile fabricate din metal sunt prezente si contribuie la o depozitare ordonata si eficienta. Vizibilitatea creata de structurile metalice de depozitare este excelenta, iar rezistenta lor iti va permite sa depozitezi orice obiect dur fara a lasa urme. In plus, acestea pot fi curatate foarte simplu, intrucat permit folosirea tuturor tipurilor de substante de curatare sau dezinfectare. 

Daca vrei sa gasesti solutia potrivita de depozitare pentru mediul tau de lucru, gama de rafturi metalice Viamond iti va pune la dispozitie o multitudine de solutii eficiente de organizare. 

Comentarii

Posteaza un comentariu