Categorii produse

Dulap sau fiset metalic? Iata care sunt diferentele!

Scris de: Viamond in: Fisete Metalice la data de: Comentariu: 0 Accesari: 931

Fiecare dintre aceste piese de mobilier sunt potrivite intr-un cadru specific al domeniului de activitate.

Aceste piese de mobilier fac parte din gama de obiecte esentiale in cadrul oricarei firme sau companii. Astfel, indiferent de domeniul de activitate sustinut, fie ca este vorba de cel industrial, comercial sau medical, este suplinita nevoia de organizare si arhivare sau de depozitare a diferite instrumente si aparate. In acest fel, atat un dulap metalic, cat si un fiset metalic isi gasesc cu usurinta utilitatea, indiferent de tipul de companie sau de volumul de munca. 

Cu toate acestea, diferentele dintre un dulap si un fiset metalic nu ezita sa apara, fiecare dintre aceste piese de mobilier fiind potrivite intr-un cadru specific al domeniului de activitate. Desi sunt asemanatoare, uneori este posibil sa iti fie la indemana dulapurile metalice, fata de un fiset metalic, in functie de preferinte, de caz sau de nevoi. Iata care sunt diferentele dintre aceste piese de mobilier esentiale:

Fiset metalic - potrivit pentru arhivarea documentelor

Fisetele metalice au fost concepute in special pentru a sorta, clasifica sau arhiva documentele importante ale unei firme. Cum orice birou foloseste bibliorafturi, nu exista loc mai potrivit pentru depozitarea acestora decat un fiset metalic, compartimentat dupa nevoie. Astfel, putem deosebi intre fisete metalice cu 2, 3 sau 4 rafturi ori cu seif/caseta. Exista si dotari optionale: de exemplu, la Viamond iti poti personaliza comanda, cu polite suplimentare si multe altele. In acest fel, cu ajutorul unui fiset metalic de cea mai buna calitate, iti poti organiza si ordona documentele cu mai multa usurinta. Acesta este si motivul pentru care creste eficienta la locul de munca, fapt datorat unui birou bine planificat si ordonat. 

Dulapuri metalice - pentru depozitarea aparatelor, echipamentelor sau a instrumentelor

In privinta dulapurilor metalice, acestea pot fi folosite cu succes pentru a depozita dosare, documente sau acte importante, la fel ca in cazul fisetelor. Diferenta este ca dulapurile pot avea si alte intrebuintari, precum urmeaza:

- depozitarea instrumentelor de lucru, indiferent de domeniu (echipamente de protectie, scule, ustensile etc.);

- depozitarea medicamentelor si a instrumentelor medicale sau de inalta precizie, precum cele folosite pentru diverse masuratori;

- stocarea in siguranta a substantelor toxice/periculoase (dulapuri metalice ignifuge termorezistente);

- dulapuri pentru desene/harti - in special in mediul didactic;

- dulapuri pentru bunuri de valoare, cu pana la 30 de compartimente, de tip cusete-vestiar etc.

Piesele de mobilier de la Viamond sunt de cea mai buna calitate, fiind fabricate din tabla de otel care rezista ani la rand, dovedindu-se o investitie deosebit de buna in timp. Totul depinde de preferintele tale, daca optezi pentru un fiset metalic sau pentru dulapuri. In concluzie, dulapurile sunt mai potrivite pentru depozitarea obiectelor de tot felul, pe cand fisetele metalice sunt ideale pentru clasificarea ordonata si arhivarea documentelor. 

Cauta pe site reducerile la ambele piese de mobilier si vei beneficia si de alte surprize: cadouri, vouchere sau premii. In plus, serviciile noastre sunt printre cele mai bune din tara, gratie celor 25 de ani de experienta in domeniul papetariei si biroticii, astfel ca iti stam la dispozitie oricand ai nevoie de consultanta!

Postari asemanatoare

Comentarii

Posteaza un comentariu