Categorii produse

Distrugere documente arhiva - cum se realizeaza?

Scris de: Viamond in: Root la data de: Comentariu: 0 Accesari: 1463

Arhiva este unul dintre cele mai pretioase valori ale unei companii de succes si trebuie valorificata. Cu toate astea, digitalizarea a facut ca acest proces sa fie mult mai simplu si sa ocupe spatiu fizic mult mai putin, odata cu aparitia arhivei electronice.

Atat companiile de stat, cat si business-urile private au inceput sa isi transforme arhiva electronic, pentru o pastrare mai sigura si un acces mai facil. Odata mutata in mediul online, apare intrebarea: ”Ce faci cu documentele fizice?”. Daca te-ai asigurat ca toata arhiva a fost transpusa in mediul digital, atunci poti apela la dispozitive de distrugere documente de arhiva, pentru a fi sigur ca informatiile confidentiale nu vor fi divulgate si nu vor exista ”scurgeri” in afara companiei.

In ce conditii poti apela la dispozitive de distrugere documente arhiva?

Fie ca vorbim de un birou notarial, cabinet medical, fie de orice alt tip de business, nu putem ignora ca documentele fizice se aduna cu rapiditate, iar volumul acestora incepe sa ”manance” spatiu important si sa ne ”sufoce”. Dupa ce te-ai asigurat ca toate documentele au fost scanate si depuse pe diverse dispozitive digitale (CD, hard extern, online intr-un cont privat etc.), pentru a fi pastrate, poti alege sa scapi de surplusul de maculatura cu ajutorul unor dispozitive de distrugere documente arhiva. Astfel, te asiguri ca informatii confidentiale, numere de telefon, adrese, termeni si conditii ai unor contracte nu vor ajunge sa fie divulgate si sa-ti pui afacerea in pericol.

Cu toate astea, distrugerea documentelor de arhiva nu poate fi facuta de oricine, oricand. In functie de specificul firmei, trebuie verificate normele legale. Documentele se elimina din arhiva de catre o comisie, sub conducerea administratorului, pe baza unui proces-verbal. De exemplu, statele de salarii trebuie pastrate in arhiva companiei timp de 50 de ani.

Dupa ce a fost obtinuta aprobarea comisiei pentru distrugerea documentelor din arhiva, trebuie avut in vedere ca actele selectionate vor fi distruse in conditii de maxima securitate. 

Pentru a te asigura ca vei face acest pas in deplina siguranta, poti opta pentru un distrugator de documente, iar operatiunea poate fi facuta chiar de unul dintre angajatii de incredere ai companiei. In acest mod, vei fi sigur ca informatiile sensibile, indiferent de natura lor, nu vor parasi compania si nu iti vor pune business-ul in pericol.

Tipuri de dispozitive de distrugere documente arhiva:

In oferta noastra vei descoperi mai multe tipuri de dispozitive de distrugere documente de arhiva, care sa-ti usureze treaba si sa-ti asigure confidentialitate totala. Astfel, poti alege intre diverse modele, in functie de:

1. Modul de taiere al foilor:

distrugator de documente cu taiere strip cut – acest model taie documentele fasii;

distrugator de documente cu taiere cross cut – foile vor fi transformate in confetti;

distrugator de documente cu taiere micro cut – foile vor fi faramitate in particule foarte mici.

2. Capacitatea de taiere si a cosului rezidual. Poti alege intre dispozitive cu o capacitate mica sau mare de taiere, de la 1-9 coli pana la 700-799 de coli. In functie de capacitatea de taiere, aceste dispozitive sunt dotate cu cosuri reziduale al caror volum poate varia intre 5 – 15 litri sau 101 – 145 de litri.

Aceste dispozitive sunt cu atat mai utile cu cat ele pot fi folosite nu doar pentru distrugerea documentelor inscrise pe hartie, ci pot distruge inclusiv capse, agrafe, CD, DVD, carduri plastice etc.

Consulta oferta noastra de dispozitive destinate distrugerii documentelor de arhiva si asigura-te ca actele vor fi distruse in siguranta si rapid. Comanda modelul perfect, care sa raspunda cel mai bine nevoilor tale. Profita de preturi speciale si economiseste si bani, nu doar spatiu in birou!

Comentarii

Posteaza un comentariu