Categorii produse

Descopera gama de instrumente de scris de lux si fa un cadou inspirat!

Scris de: Viamond in: Papetarie la data de: Comentariu: 0 Accesari: 794

Instrumentele de scris de lux sunt o imagine a succesului profesional, motiv pentru care sunt printre cele mai inspirate cadouri din mediul de afaceri.

Descopera gama de instrumente de scris de lux si fa un cadou inspirat!      

Instrumentele de scris de lux au fost si vor ramane o imagine a succesului profesional, motiv pentru care pot reprezenta printre cele mai inspirate cadouri din mediul de afaceri. Acestea pastreaza un rafinament care este tot mai greu de gasit in lumea moderna prin insasi eleganta designului si calitatea deosebita a materialelor din care este confectionat. 

Un astfel de cadou exclusivist se poate incadra perfect in biroul oricarui manager, iar semnarea unui contract important cu un instrument de scris de lux va fi intotdeauna o imagine de impact. 

Atunci cand vrei sa impresionezi in lumea business-ului prin intermediul unui cadou deosebit, alege un model aparte din gama deosebit de diversificata de instrumente de scris lux pe care o poti gasi in catalogul nostru! Descopera, in randurile de mai jos, cateva recomandari! 

STILOU PARKER SONNET ROYAL Chiselled Silver GT (argint masiv 925)

Colectia de stilouri rafinate Parker Sonnet isi propune sa lege trecutul de prezent, fiind considerata o veritabila punte peste timp ce reuseste sa aduca in zilele noastre imaginea de odinioara a faimei si stralucirii casei producatoare de instrumente de scris de lux Parker. 

Printre caracteristicile deosebite ale acestei colectii de lux se regasesc urmatoarele:

• Accesorii din alama placate cu aur de 23K prin tehnologie PVD (Physical Vapor Deposition Systems). Clip din otel inoxidabil placat cu aur de 23K prin tehnologie PVD.

• Capac din argint masiv 925 cizelat cu model clasic, partial lacuit cu lac negru. Capacul se inchide prin apasare.

• Corp din argint masiv 925 cizelat cu model clasic, partial lacuit cu lac negru.

• Grip din alama placat cu aur de 23K prin tehnologie PVD.

• Penita din aur masiv de 18K placata cu aur de 23K prin tehnologie PVD, avand in varf pastila de iridiu. Stiloul functioneaza atat cu cartuse, cat si cu convertor. 

STILOU PARKER DOUFOLD ROYAL Prestige Burgundy Chevron CT

Prima editie a acestei bijuterii pentru scris a vazut lumina zilei in anul 1921, de atunci fiind o emblema a excelentei si perfectiunii greu de atins. 

Stilourile din aceasta gama sunt considerate ca fiind printre cele mai bune din lume, motiv pentru care gama Doufold este privita ca fiind creatia suprema a inconfundabilului stil Parker. 

Aceste instrumente de scris de lux au fost, de-a lungul vremii, alegerea multor personalitati de seama de pe intreg mapamondul, precum Arthur Conan Doyle, Douglas MacArthur, Ronald Reagan, Yitzhak Rabin, Shimon Peres, George Bush, Paul Newman, Margaret Thatcher, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, Yasser Arafat, Mihail Gorbaciov, Boris Yeltsin, Edward Kennedy, Norman Schwarzkopf, John Major, Bill Clinton, Theresa May si multi altii.

Acest model special din gama Doufold se va remarca prin urmatoarele detalii: 

• Accesorii din alama placate cu paladiu si clip din otel inoxidabil placat cu paladiu.

• Capac din alama cizelat cu model chevron prin gravare laser de precizie, lacuit cu lac metalic de culoare burgundy. Modelul chevron este placat cu paladiu. Capacul se inchide prin infiletare.

• Grip din alama placat cu paladiu.

• Penita din aur masiv de 18K placata partial cu rodiu, avand in varf pastila de iridiu. Stiloul functioneaza atat cu cartuse, cat si cu convertor.

STILOU WATERMAN CARENE BLACK AND GOLD GT

Intreaga colectie de instrumente de scris de lux Waterman Carene isi poate gasi reflexia in aceste cuvinte deosebite: “Asa cum carena unui vas isi croieste drumul pe carari de ape, la fel de lin si, totusi, dinamic, va veti putea transforma gandul in scris cu ajutorul acestor instrumente ale preciziei si stilului”. 

Calitatea si detaliile acestui model rafinat de stilou sunt de-a dreptul remarcabile:

• Penita este confectionata din aur masiv de 18K.

• Corpul din alama este lacuit cu mai multe straturi de lac negru.

• Accesoriile sunt placate cu aur de 23K.

• Stiloul este echipat cu cartus Waterman. 

• Mod de ambalare: caseta speciala cu insemnele producatorului. 

In lumea afacerilor, atentia la detaliile mici va fi intotdeauna un indicator al seriozitatii si profesionalismului, motiv pentru care un stilou elegant este cadoul perfect pentru orice specialist sau manager dedicat. 

Daca vrei sa alegi o piesa absolut remarcabila din cele mai renumite colectii de instrumente de scris de lux, "deschide" catalogul online Viamond si bucura-te de preturi speciale la o diversitate foarte mare de modele! 

Comentarii

Posteaza un comentariu