CategoriiDescarca oferta Papetarie

Puncte cadou

Reduceri ViaPoint - birotica, papetarie

Produse Parker si Waterman

Instrumente de scris Lux (Parker, Waterman) Instrumente de scris Lux (Parker, Waterman) Instrumente de scris Lux (Parker, Waterman) Instrumente de scris Lux (Parker, Waterman)


APARAT DE INDOSARIAT MULTIFUNCTIONAL ELECTRIC SUPU SUPER 4 IN 1

Supu
Transport gratuit! Vezi detalii
17.651,99 RON (-27%)

Pret:

12.899,99 RON / buc

Pret cu TVA: 15.350,99 RON / buc
Comenzi telefonice papetarie Comenzi telefonice (L-V: 9-18)
 
  +40 (021) 31 05 488
  +40 (021) 31 05 475
 

Adauga in cos:

Cod produs : 630190 Cantitate:     buc
 

Descriere:

APARAT DE INDOSARIAT MULTIFUNCTIONAL ELECTRIC SUPU SUPER 4 IN 1

• echipament multifunctional electric SUPU SUPER 4 IN 1 din gama comercial profesional reprezinta o inovatie tehnica in premiera mondiala, fiind singurul echipament din lume ce are incluse 4 blocuri diferite de perforare, cat si 4 unitati de inchidere diferite, fiind astfel cel mai complet echipament de indosariat din lume
• aparatul este construit in totalitate din metal, indicat si proiectat pentru un volum de lucru ridicat
• aparatul vine dotat standard cu 4 blocuri de perforare (pentru inele din plastic pas 2:1, pentru inele din metal pas 3 :1, pentru inele din metal pas 2 :1 si pentru spirala continua pas 4 :1) cat si cu unitatile de inchidere aferente fiecarui tip de legare
• optional, numai pe baza de comanda ferma, aparatul se poate modifica, eliminandu-se blocul de perforare si unitatea de legare pentru spirala continua pas 4 :1, si inlocuidu-se cu un bloc de perforare pentru inele din metal pas 3 :1 + cutitul pentru debitarea gaurii semirotunde pentru insertia agatatorilor de calendar, transformand aparatul in acest caz intr-un aparat complet pentru indosariere cat si pentru productia de calendare.
• capacitate maxima de perforare 35 coli/70g
• schimbarea blocurilor de perforare aflate in interiorul aparatului se face rapid prin simpla rotire a unui maner care actioneaza rotirea blocurilor de perforare in interiorul echipamentului
• perforarea colilor se realizeaza electric prin simpla apasare a pedalei de picior cu care este dotat aparatul
• foarte usor de manevrat si utilizat
• toate tipurile de blocuri de perforare disponibile sunt dotate cu sistemde anulare a perforatiilor (oricare perforatie din cele disponibile poate fi anulata in caz de necesitate) si au deasemenea posibilitatea de ajustare a marginii de perforare
• sertarul pentru reziduuri este de mare capacitate, pentru a se evita golirea frecventa
• greutate neta: 80 kg.
• dimensiuni: 50x60x40 cm
• garantie 12 luni
cod: 630190

Informatii: Pretul produsului APARAT DE INDOSARIAT MULTIFUNCTIONAL ELECTRIC SUPU SUPER 4 IN 1 este afisat in doua variante, cu si fara TVA si este actualizat in timp real. Promotiile afisate sunt disponibile in limita stocului.
 
Observatii: Fotografia produsului APARAT DE INDOSARIAT MULTIFUNCTIONAL ELECTRIC SUPU SUPER 4 IN 1 poate avea accesorii suplimentare ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului avand caracter orientativ. Specificatiile tehnice sunt informative acestea putand fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
 
Politica de confidentialitate: Informatiile furnizate la autentificare sau orice alte date personale necesare inregistrarii sunt confidentiale si nu vor fi utilizate in alte scopuri inclusiv publicitare.

Produse similare

Cos cumparaturi

Produse in cos:
0
  buc

Total:
0,00
  RON
Comanda minima este de
130 RON fara TVA !

Contact

Tel.: +40 (021) 31 05 488
  +40 (021) 31 05 475
 
Mobil:  0744 30 48 46
  0740 78 79 98
 
Email:  contact@viamond.ro
  vanzari@viamond.ro
 

Viamond.ro pe Facebook


Autentificare


Premii surpriza

Inscrie-te in cursa premiilor surpriza!!! Inscrie-te in cursa premiilor surpriza!!! Inscrie-te in cursa premiilor surpriza!!!

Promotia saptamanii!

Livrare gratuita papetarie Hai la scoala!!! Livrare gratuita in tara

Newsletter


Plati online