Categorii produse

Articole pentru protocol si curatenie

Viamond.ro este mai mult decat un simplu magazin online de papetarie si birotica. Misiunea noastra este de a-ti oferi solutii optime care sa acopere perfect nevoile business-ului tau in ceea ce priveste partea organizatorica si administrativa. 

Cu Viamond.ro ca unic furnizor, intregul necesar pentru birou este asigurat! Scapa de griji si de sarcinile repetitive ce tin de facturarea, aprovizionarea si logistica articolelor de protocol si a produselor de curatenie! Viamond.ro vine in sprijinul tau pentru ca tu sa te poti concentra pe aspectele mai importante ale afacerii tale!

In completarea ofertei noastre de produse de papetarie si birotica, iti oferim si articole de protocol si produse de curatenie pentru birou: apa, ceai, cafea, sapun, detergenti, servetele, prosoape de hartie, saci menajeri etc. 

La Viamond.ro te asteapta preturi avantajoase la produse de cea mai buna calitate. Comunicarea si relatiile pe care le dezvoltam cu clientii nostri stau drept marturie pentru profesionalismul care ne caracterizeaza de 25 de ani. Comanda acum si vei beneficia de livrare gratuita pentru orice comanda mai mare de 299 de Lei. 

Ultimele noutati de pe blog

Alte articole interesante