Categorii produse

Aparatura si consumabile it

Fara aparatura si consumabile IT, activitatea de zi cu zi din cadrul unui birou ar fi aproape imposibila, mai ales in epoca informationala in care ne regasim!

Conform dictionarului explicativ al limbii romane, birotica este definita ca “ansamblu de tehnici informatice folosite in activitatile administrative, de birou”. Iar pentru ca Viamond.ro este un magazin de birotica cu radacini adanci in domeniu, iti oferim o gama vasta de produse de birotica, aparatura si consumabile IT de calitate superioara, realizate de branduri recunoscute la nivel international: cutter-plottere, imprimante, multifunctionale, faxuri, scannere, copiatoare, monitoare etc. Printre producatorii ale caror produse le distribuim se numara Philips, Canon, HP, Epson, Xerox, Acer si multe alte nume recunoscute la nivelul mapamondului.

De 25 de ani suntem aliatul companiilor din Romania, carora le punem la dispozitie produse de birotica, aparatura si consumabile IT la cel mai bun raport calitate-pret. Comandand de la noi beneficiezi de: livrare rapida, bonusuri, vouchere si produse cadou. In plus, la comenzi de minimum 299 de Lei beneficiezi de livrare gratuita.

Ultimele noutati de pe blog

Alte articole interesante